Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın,

Yönetim yatsın kalksın Okan Hocaya dua etsin. Ama inşallah olmaz ama ilk kötü sonuçta ibre Dursun Özbek ve Erden Timur'a dönecek. Bir hoca bu kadar çaresiz ve zor durumda bırakılmaz. Üstelik tarihinin belkide en başarılı hocalarından biri.

3 ayda sol bek alamayan, takımın en iyi adamı olan sağ beki satarak yerine adam koyamayan ve orta sahasız oynayan bu takıma böyle bir transfer sezonu görülmesi akıllara başka şeyleri getiriyor. Demekki takımın güçlenmesini ve şampiyonuğa oynamasını istemiyor yönetim.

Günaydın,

Yönetim yatsın kalksın Okan Hocaya dua etsin. Ama inşallah olmaz ama ilk kötü sonuçta ibre Dursun Özbek ve Erden Timur'a dönecek. Bir hoca bu kadar çaresiz ve zor durumda bırakılmaz. Üstelik tarihinin belkide en başarılı hocalarından biri.

3 ayda sol bek alamayan, takımın en iyi adamı olan sağ beki satarak yerine adam koyamayan ve orta sahasız oynayan bu takıma böyle bir transfer sezonu görülmesi akıllara başka şeyleri getiriyor. Demekki takımın güçlenmesini ve şampiyonuğa oynamasını istemiyor yönetim.
yada tüm söylenenlerin aksine maddi olarak zor durumdayiz

Takıma sağ bek, sol bek ve orta saha olmak üzere toplam 3 tane net transfer gerekiyor. Bu transferlerden en az ikisi yapılmazsa eğer mevcut yönetime karşı tüm iyi niyetimi yitiririm. Art niyetli düşünmeye başlarım. Hatta açık açık şampiyonluğun zengin bir holigan yalı çocuğuna satıldığını düşünürüm.

Bu düşünce bu kanı, taraftarların büyük bölümüne sirayet ederse de işte yangın neymiş o zaman görürler. Dursun ve Metin'e zaten güven duymuyorum. Benim orada sevdiğim saydığım tek bir isim var o da Erden Timur ve işin içinde bir çapanoğlu var da söylemez ise onu da defterden silerim.

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, aslolan Galatasaray'dır.

Seneye yedekler full yerli olacağı için şimdiden 2 yerli bek alıp seneye yedeğe atmak lazım , bu sayede yabancı transferinde yazın elimiz bollaşır .

Şimdi gider 10ar milyon para bayılırız gider carole gibi bişi çıkar sonra uğraş dur elden çıkarıcam diye

O yüzden Zeki + Rıdvan ve Dubois idare edicez bi şekilde .

Şu kadar az zaman kalmasa hayatta istemezdim ama ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler saolsunlar

Zannedersin arada 7/8 puan fark varda rahat takılıyoruz. Kafa kafaya giden yarışta sadece rakiple değil mhk ilede yarışıyoruz. Hadi sağ bekin için sürpriz oldu transfer eee sen 3 ay önce kafaya koydun Angelinoyu göndermeyi nasıl yerine alternatif çözmedin. Orta sahada sergio sakatlandı ndombele çare olmuyor, demirbay istediğin gibi değil buda 2/3 aydır ortada. Yönetim olarak ne beklediniz arkadaş?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1706685033125.webp

günün sonunda ihale başkan ve erdene kalacak ,şampiyonluktan koptugumuz anda ise taraftar ve hocayla baglar kopar
ondan sonra ne yaparsan yap seçimi alamaz

başkan geçmişten küfür yemeye linçlenmeye alışkın ama erden nasıl böyle birşeyi gözealabildi hala anlamıs degilim

Erden baskana hala guvenim var. Ama transfer yapmamak ya da gostermelik transfer net sampiyonlugun Fener'e birakilmasi demek, ihanet demek. Hakemler, federasyon, yayinci kurulus yetmezmis gibi bizzat bizim yonetim de satin alindiysa ne yangini bildigin kiyamet kopmali, koparilmali.

2 gun daha sabir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt