Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.242
- 42.979
- 3.748
En azından bir bek bari kiralayalim yaw zeki olur Rıdvan olur ikisi de Euro 2024 için gelmek isteyecektir.. Şaka maka şu anki bek ikilimiz kaan-berkan gibi görünüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o dönem de eleştirdiğim için şu an benim eleştirme hakkım var sanırım.Transfer dedigin ruz ruleti su saatden sonra yav, alabilecegin oyuncular takimlarindan arttan istenmeyen topcular, sen neden istersin ki? Istedigin oyuncular ise pahali ki alamazsin.
Sen yaz doneminde Ziyechlere, Tetelere, Zahalara sevinirken dusunecektin bunlari, artik gecmis olsun. O donem elestirmezken bu donem oturup da elestirmek kusura bakma simariklik.
Takima destek cikmaktan baska care yok. Fenere hediye ettigimiz falan da yok su takima azicik guvenin - 60 puan toplamis oglum ya.
Lanli lunlu konusma aklini alirim bebek. Norvecde degilim ayrica, hiyar.Lan norvecten oynadığımız top güzel mi geliyor anlayamadım. Sen kilit acamiyorsun. Gol atamiyorsun. Kici kırık takımları anca 1 farkla yeniyorsun. Ben mi yaptım transferleri. Ndombeleyi istemedim zaten ben. Zahaya sevindim.
Boeyi gönder angelinhoyu gönder transfer yapma. Ne güzel iş valla
Transfer yapmak için transfer yapmasınlar o başka. Ama angelinhonun gideceği çoktan belliydi napti bunlar
Ndombele zaten ne bok oldugu geldiginden belliydi. Su saatden sonra transfer yaparsak zaten Ndombele gelir. Mevcut kadronun kolunu kanadini kirip yama bile yapmayacaksin. Hoca ne yapsin, oyuncular ne yapsin o saatten sonra.Galiba ekonomik sıkıntı baya varmış bizde. Sachadan gelen paraları harcamamakta direniyor yönetim. Bencede transferden önemlisi aktüel kadronun moralini yüksek tutmak.
ben sol tarafı barıştı kaan dı idare ederiz diye düşünüyorum bir sağ bek ve asıl orta saha lazım zaha da belli bir seviyeye geldi şu cuma samsunu geçersek inanın başka şeyler konuşuruz inanılmaz önemli.Lanli lunlu konusma aklini alirim bebek. Norvecde degilim ayrica, hiyar.
Kilit mi acamiyorsun? Sen XGlerimizi gordun mu? Surekli XG altinda gol atiyoruz, kilit degil en buyuk sorunumuz gol atmak, ama donem donem bunlar olur zaten senin golculerin var takimda Icardi daha formda degil, umuyoruz ki forma girecek.
Ndombelenin ismi nerden cikti ?Ndombele zaten ne bok oldugu geldiginden belliydi. Su saatden sonra transfer yaparsak zaten Ndombele gelir.
Angelinonun transferi daha dun gerceklesti ondan once ne kadar belliydi belli degildi takimda kalma riski vardi hala.
Keşke dediğin gibi olsa ama Tete'den bir halt olmaz. Bence 5-7 ne veriyorlarsa versinler elden çıkartmak lazım.Tete ziyech icardi bu üç isim maksimuma gelirse ne sağ bekin ne solbekin önemi kalmaz aslında bi şekilde götürürüz ligi
o konuda ilk hedefim şahsi olarakta pek hoş bakmadığım Metin Öztürk ve tayfasıŞu olanların hiçbirisi en az bizim kadar galatasarayli olan erdene hiç uymuyor ,birileri pisliği.ceviriyor olan erden ve okana olacak gibi
Rahmi sana birazdan istatistik verir60 pointi alırken ekibimizde sacha boey adlı değerli 1i olduğunu da siz değerli dostlarıma hatırlatmakta 1 beis görmem
rahmiyle güreşmek ister misinRahmi sana birazdan istatistik verir