Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından bir bek bari kiralayalim yaw zeki olur Rıdvan olur ikisi de Euro 2024 için gelmek isteyecektir.. Şaka maka şu anki bek ikilimiz kaan-berkan gibi görünüyor

Transfer dedigin ruz ruleti su saatden sonra yav, alabilecegin oyuncular takimlarindan arttan istenmeyen topcular, sen neden istersin ki? Istedigin oyuncular ise pahali ki alamazsin.
Sen yaz doneminde Ziyechlere, Tetelere, Zahalara sevinirken dusunecektin bunlari, artik gecmis olsun. O donem elestirmezken bu donem oturup da elestirmek kusura bakma simariklik.

Takima destek cikmaktan baska care yok. Fenere hediye ettigimiz falan da yok su takima azicik guvenin - 60 puan toplamis oglum ya.
o dönem de eleştirdiğim için şu an benim eleştirme hakkım var sanırım.

elimizdeki sağ ve sol bek sayısı 0. bak eldekiler yetersiz falan demiyorum bildiğin YOK.

Bu şekilde yola devam etmek mümkün değil, ana mevkisi olmayan oyuncuları orada oynatırsan 1 kazanır 2 kazanır 3. de patlarsın.

Ki kasaya 30 milyon euro girmiş daha 3 gün önce, bayern sacha'yı istemeseydi napacaktık floryadaki duvarları mı yiyecektik? hepsini transfere ayırın diyen yok zaten de bari 8-9unu ayırsınlar

transfer yapmayanları yargılayacağız

1706687423991.webp

Taraftarın kızdığı şey kadroda yapılan yanlışlara rağmen kafada olmamız zaten buraya kadar getirmişken iti köpeği sevindirmeyelim bence sol yerine sağ ve bir sağlam orta saha alsak bu ligin ebesini belleriz pskolojik tramvaları olan biz değiliz suyun karşı tarafı.. o yüzden hocanın elini güçlendirmemiz lazım..

Lan norvecten oynadığımız top güzel mi geliyor anlayamadım. Sen kilit acamiyorsun. Gol atamiyorsun. Kici kırık takımları anca 1 farkla yeniyorsun. Ben mi yaptım transferleri. Ndombeleyi istemedim zaten ben. Zahaya sevindim.

Boeyi gönder angelinhoyu gönder transfer yapma. Ne güzel iş valla

Transfer yapmak için transfer yapmasınlar o başka. Ama angelinhonun gideceği çoktan belliydi napti bunlar
Lanli lunlu konusma aklini alirim bebek. Norvecde degilim ayrica, hiyar.
Kilit mi acamiyorsun? Sen XGlerimizi gordun mu? Surekli XG altinda gol atiyoruz, kilit degil en buyuk sorunumuz gol atmak, ama donem donem bunlar olur zaten senin golculerin var takimda Icardi daha formda degil, umuyoruz ki forma girecek.

Ndombelenin ismi nerden cikti ? :asd: Ndombele zaten ne bok oldugu geldiginden belliydi. Su saatden sonra transfer yaparsak zaten Ndombele gelir.

Angelinonun transferi daha dun gerceklesti ondan once ne kadar belliydi belli degildi takimda kalma riski vardi hala.

Galiba ekonomik sıkıntı baya varmış bizde. Sachadan gelen paraları harcamamakta direniyor yönetim. Bencede transferden önemlisi aktüel kadronun moralini yüksek tutmak.
Mevcut kadronun kolunu kanadini kirip yama bile yapmayacaksin. Hoca ne yapsin, oyuncular ne yapsin o saatten sonra.

Ekonomik sikintilar bu caresizligin en sacma bahanesi bence. 30m euro gelir elde edip iflas bayragini cekmek?

Sizce yönetim şampiyonluktan kopalım ve transfere gerek kalmasın diye rakiplerimize prim verip Yalı çocuğuna yıkıyorlar mıdır sonra da? Ben beklerim artık

Haftaya bardakçı da döner inş.. nelssonda süper oynuyor vala solda apo olmuyor gibi.. üçlü mü yapar acaba ? Bu seferde üçlü olacaksa angel i neden yolladık diyecek herkes ben sol tarafı barıştı kaan dı idare ederiz diye düşünüyorum bir sağ bek ve asıl orta saha lazım zaha da belli bir seviyeye geldi şu cuma samsunu geçersek inanın başka şeyler konuşuruz inanılmaz önemli.

Lanli lunlu konusma aklini alirim bebek. Norvecde degilim ayrica, hiyar.
Kilit mi acamiyorsun? Sen XGlerimizi gordun mu? Surekli XG altinda gol atiyoruz, kilit degil en buyuk sorunumuz gol atmak, ama donem donem bunlar olur zaten senin golculerin var takimda Icardi daha formda degil, umuyoruz ki forma girecek.

Ndombelenin ismi nerden cikti ? :asd: Ndombele zaten ne bok oldugu geldiginden belliydi. Su saatden sonra transfer yaparsak zaten Ndombele gelir.

Angelinonun transferi daha dun gerceklesti ondan once ne kadar belliydi belli degildi takimda kalma riski vardi hala.

Ekli dosyalar

• s-454a384d077a5d2b72a0f429469dee85d393b46d.webp
    s-454a384d077a5d2b72a0f429469dee85d393b46d.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 36
Tete ziyech icardi bu üç isim maksimuma gelirse ne sağ bekin ne solbekin önemi kalmaz aslında bi şekilde götürürüz ligi
Keşke dediğin gibi olsa ama Tete'den bir halt olmaz. Bence 5-7 ne veriyorlarsa versinler elden çıkartmak lazım.

Ziyech ise zaten sürekli trip atan Türk kızları gibi. Her daim mutsuz bir arkadaş. Kalite var mı var ama maalesef ne zaman yarı yolda bırakır bilinmez.

Bu saydıkların arasında tek güvenilebilecek adam İcardi. O da geçen seneki tadında değil maalesef.

Sadece Zeki gelirse net 3-5-2’ye dönmemiz lazım.

Muslera
Sanchez—Nelson—Abdülkerim
Zeki———Toreirra———Barış
——Mertens——Kaan———
———İcardi———Zaha———

Son 9 gun diye agirdan aliyoruz galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt