Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o konuda ilk hedefim şahsi olarakta pek hoş bakmadığım Metin Öztürk ve tayfası
O var ama baskandan habersiz birsey yapamazlar ,şampiyonluktan koptugumuz anda ne başkan ne erden çıkamaz ortaya
İsterse tüm borçları sifirlarsin seçimi alamaz ,burası fener kulübü degil

O var ama baskandan habersiz birsey yapamazlar ,şampiyonluktan koptugumuz anda ne başkan ne erden çıkamaz ortaya
İsterse tüm borçları sifirlarsin seçimi alamaz ,burası fener kulübü degil
işte o yüzden arkaplanda ya hep - ortamı rahat muzurluk yapmak için - seçimlerde hemen kendisi çekilip dursunun listesine girmişti ya kasıla kasıla fotolarda - ogünden beri müthiş illetim.

ulan yıllardır adam satamıyoruz diye kızıyorduk doğrusu buymuş meğer ki sattık daha fakir olduk nasıl iş anlamadım

ne mal adamlar var ya

ya şu twiti atacak kadar kendinde nası bi güç görüyor acaba? sanırsın kulübün sahibi dy

hfjg.webp

ne mal adamlar var ya

ya şu twiti atacak kadar kendinde nası bi güç görüyor acaba? sanırsın kulübün sahibi dy

abi türk insanına bunu öğretemezsin - hep diyorum takım bazında değil - toplumsal her ufak şeyde insanların perspektifi direkt böyle. Bu olmasa ymein ederim dolar fiyatı bile buralara gelmezdi. Serbest laf edecek sonuçsuz ortam var mı ? var . bitti gitti 5 dkda kaos/kriz.

ne mal adamlar var ya

ayrıca Erden Timur'u aynı kefeye koymakta enteresan yani- bunu bilmeyen adamlar laf ediyor işte.

sağdaki ikisine kalsa 17 M kazanırdık Boeyden
soldaki sayesinde 30+5+2M minimum gibi duruyor

bu farkı bilmeyen taraftar kitlesi var

abi türk insanına bunu öğretemezsin - hep diyorum takım bazında değil - toplumsal her ufak şeyde insanların perspektifi direkt böyle. Bu olmasa ymein ederim dolar fiyatı bile buralara gelmezdi. Serbest laf edecek sonuçsuz ortam var mı ? var . bitti gitti 5 dkda kaos/kriz.
twiter sanalında kendini lord falan sanıyor bu asalaklar ya baska acıklaması yok. şu mesajı atabilmek için insanın mal olması lazım.

barış-zeki > euro2024 ilk11 yapıp ifbli herifin değerini düşürme taktiği mi yoksa yine bişeyler icat ediyor tostos ağabey

ayrıca Erden Timur'u aynı kefeye koymakta enteresan yani- bunu bilmeyen adamlar laf ediyor işte.

erden timur yazın olduğu kadar söz sahibi değilmiş zaten şu an transferde.

dursunun liseden embesil ahbapları kafasına girmiş deniyor çok ön plana çıkıyor vs

gayet de mantıklı geliyor kulağa

Buna katiliyorum. Sagda ki iki arkadas icin yazilanlara katilirim. En solda ki ise Galatasaray'in gelecegi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt