Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.928
- 39.308
- 3.993
Daha oncede söyledim, mehmet ozcan emre kaplan bunlar galatasarayli değil gs muhabirliği yapan suyun öte tarafından tipler ama bizde yasaklı degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten baron gibi Gs yi vura vura konuşan adam o kadar ortalarda yoksa bir şeyler olmaması mümkün değil.erden timur yazın olduğu kadar söz sahibi değilmiş zaten şu an transferde.
dursunun liseden embesil ahbapları kafasına girmiş deniyor çok ön plana çıkıyor vs
gayet de mantıklı geliyor kulağa
Savaş Çorlu'da oyleDaha oncede söyledim, mehmet ozcan emre kaplan bunlar galatasarayli değil gs muhabirliği yapan suyun öte tarafından tipler ama bizde yasaklı degil
Aspor kaynağından para kazanan o kanalda geçen 5 senede 2 günde brir yayına dahil olan adamlardan cacık olmaz - levent tüzemen dahil. tüzemen sadec ehakemlere bağırsın başka işlevi yok. diğerleri boş adamlar.Savaş Çorlu'da oyle
abi mantık basitDursun paralar nerede?
Okan Hoca'nın o profilinin hayranım ama meslea - oyuncu değişiklikleri vs de eleştriye açık - gücenmiyor medyaya bakıp. basın toplantısında falan yönetime tripte atmıyor MEDYA KARŞISINDA.Okan Hocam'ın yüzü transferden dolayı düşerse . O yağlı suratın gülemez ha dursun ben diyeyim
Hayvan terli hocam yemiyoruz artık.GS bonservis harcamayacak haberleri aslında olumlu;
Zira burada yapılan haberler iletişimde olduğumuz kulüplerin de kulağına gidiyor zaten. Bu haberlerin planlı yapılmış olma ihtimali de var. Fazla fiyat çekilmeyi kırmak ve daha az bonservis ücretiyle alma çabasından dolayı.
Eşref Hamamcıoğlu ile makara yapılıyordu ne farkı kaldı?Bu saatten sonra Messi ve Ronaldo'yu kiralasanız bile şu transfer döneminde yaşatılan kepazeliğin ve hocanın yalnız bırakılmasının hesabı yakın zamanda sorulur.
Günaydın
M
S - D - A - B
K - T - K
H - İ - Z
Mehmet Bölükbaşı
Seikidika - Denayer - Alper Tezcan - Bouzid
Keita - Tolga Ciğerci - Kazımcan
Halil - İlic - Zaniolo
Siyaset arenasında 2 önemli kişi bir yaşlının peşinden ayrılmamıştı. Olanları gördük.Eşref Hamamcıoğlu ile makara yapılıyordu ne farkı kaldı?