Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Davinson-Nelson-Abdulkerim
Barış-Mertens-Torreira- Berkan
Kerem-İcardi-Zaha

İstediğimiz bekleri alamazsak.İç saha maçlarında baskılı oynamak için bu şekilde bir formasyon nasıl olur?

dubois baslıgını bastan sona okudum. basaksehire gittigi donemde sozlesmesinde geri cagırma opsiyonu olması gerektigini soyleyen 4 uyeyi tebrik ederiz.

Devre arası geri çağırma hakkı olmalı

Direkt Linnes geldi aklıma, sözleşmesini askıya aldık hem sağ bek hem sol beksiz kaldık şampiyonluk sezonu ertesi.Bakambu'yu, Mertens'i hatta Angelino 'yu askıya alırdım yine de gondermezdim.İnşallah devre arası geri çağırma vardır, bu oyuncu güven veriyor her şeyden önce.

Devre arasında istersek geri çağırma maddesi falan koysaydık bari. Allah göstermesin Sacha sakatlanırsa falan napacağız

Umarım devre arası geri çağırabilme hakkımız saklıdır.

Muslera
Davinson-Nelson-Abdulkerim
Barış-Mertens-Torreira- Berkan
Kerem-İcardi-Zaha

İstediğimiz bekleri alamazsak.İç saha maçlarında baskılı oynamak için bu şekilde bir formasyon nasıl olur?
bu kadro en ideal kadro.donen topları berkan,torreiara ile toplarsın..defansı orta sahaya yakın kurarsın.inanılmaz baskılı futbol oynarsın..keşke bir defa denese..

👀
Screenshot_2024-01-31-12-24-19-026.webp

Sn. Özbek Gs'nin parasini dikkatli harciyor diye hedef oluyorsa yaziklar olsun o taraftar bozuntularina. Bek konusunda biraz gec kalinmis olabilir ama bunlara kalsa Boey'den gelen 35'i hemen 2 riskli transfer icin dokecekler.
Gözünü seveyim abi dikkatli harcasa amenna adam harcamıyor sıkıntı o işte taraftarın arasından sağ bek sol bek seçeriz o kıvama geldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt