Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pendikspor ile anlaşmış sanırım.AVL listesinden sonra ucuza Ndiaye haberi göreceğiz gibime geliyor Lig için.
meh. fener deplasmanında parçalasın fenerin ortasahasını bari o zamanPendikspor ile anlaşmış sanırım.
Fredrik Midstjo - Ndiaye iyi iş Pendikspor için, belki küme düşmezler.meh. fener deplasmanında parçalasın fenerin ortasahasını bari o zaman
Midstjo şu an ortasahada berkan'dan iyi alternatif olabilirdi yalan yok .Fredrik Midstjo - Ndiaye iyi iş Pendikspor için, belki küme düşmezler.
3 aylığına ndiaye alalım bari kulüpsüz dolaşıyomuş herif
İyi de rıdvan opsiyon istemiyor, kulübü peşin istiyor bizde opsiyon istiyoruz.Gidişat Dubois ve opsiyonsuz Rıdvan gibi duruyor ...
Midstjo kesinlikle çok sempatik idi, kritik anlarda güzel işler yapmıştı. Hala severim üstadı, Pendikspor maçlarına bakarım bazen Midstjo için.Midstjo şu an ortasahada berkan'dan iyi alternatif olabilirdi yalan yok .
müthiş değildi ama seviyordum ben midstjo yu
sivas - kayseri - karagümrük - istanbul 4 lüsü nden kim giderse iyi olur ligden. Pendik "Ahmet Cin" spor a katlanırım 1 sezon daha Magnifico pankartıyla.
çünkü kontenjan için "gitsende nasıl gidiyorsa gitsin" modu açıktı o dönem. Kimse üzülmedide o gün açıkçası.Ticari hayatta satranç oyuncusu gibi hareket eden masadaki durumun on hamle ilerisini planlayan Erden Timur kiralık giden oyuncuların sözleşmelerine neden eklemez ihtiyaç halinde ara transfer dönemin de çağırılabilir diye gerçekten ilginç geliyor insana ... Kendi oyuncum için neden Başakşehir'in keyfi isteklerini yerine getirmek için uğraşıyorum ...