Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AVL listesinden sonra ucuza Ndiaye haberi göreceğiz gibime geliyor Lig için.

Okan Buruk: Acilen sağ ve sol bek transferi yapmamız gerekiyor​

demisti sokan hocam antep maci sonrasi , sokan hocama yapilan yanlis bize yapilmistir

olasi bir basarisizlikta sokan hocamin 0 hatasi olup tum hatanin dursun ve erden beyde oldugunu belirtmek isterim

Ya ciddi anlamda uğraşılıyor ve kesinlikle dışarı haber sızmıyor gazeteciler saçmalıyor taraftarı galeyana getiriyor yada hakikaten plansızlık var bakalım göreceğiz

Bu günde gelen olmazsa geçmiş olsun ayın ikisinden sonrada almasınlar kimseyi gerek yok

3-4-3 oynayıp boeyin eksikliğini kapatmamız lazım.
Çakılı stoper stoperlerle oyun kurma. kanatlardan birisi barış önlerinde de şut. çekebilen zaha, ziyech, kerem diğer kanat forvetler.
Bir tane motor kanat bulup bir tane de orta saha alıp yolumuza bakmamız gerekiyor.
Sonra fırsat transferi kovalamak lazım fırsat dediğim de hızlı oyunculara yönelmek öyle eskinin yıldısı şimdinin istenmeyeni değil.
Hiç tanınmamış olsun ama sahada rakibe ezilmeyecek kalıpta ve stilde olsun.
Kuzey bizim kurtuluş yolumuz.

Fredrik Midstjo - Ndiaye iyi iş Pendikspor için, belki küme düşmezler.
Midstjo şu an ortasahada berkan'dan iyi alternatif olabilirdi yalan yok .

müthiş değildi ama seviyordum ben midstjo yu

sivas - kayseri - karagümrük - istanbul 4 lüsü nden kim giderse iyi olur ligden. Pendik "Ahmet Cin (y)" spor a katlanırım 1 sezon daha Magnifico pankartıyla.

Sene başında gönderdiğimiz Dübua, Zaniolo, Yunusu falan arar hale geldik.

Şampiyon olduk, ŞL'ye gittik, Boey'i sattık bu kadar gelire rağmen takımı bu duruma düşürenlere yazıklar olsun.

Midstjo şu an ortasahada berkan'dan iyi alternatif olabilirdi yalan yok .

müthiş değildi ama seviyordum ben midstjo yu

sivas - kayseri - karagümrük - istanbul 4 lüsü nden kim giderse iyi olur ligden. Pendik "Ahmet Cin (y)" spor a katlanırım 1 sezon daha Magnifico pankartıyla.
Midstjo kesinlikle çok sempatik idi, kritik anlarda güzel işler yapmıştı. Hala severim üstadı, Pendikspor maçlarına bakarım bazen Midstjo için.

Ticari hayatta satranç oyuncusu gibi hareket eden masadaki durumun on hamle ilerisini planlayan Erden Timur kiralık giden oyuncuların sözleşmelerine neden eklemez ihtiyaç halinde ara transfer dönemin de çağırılabilir diye gerçekten ilginç geliyor insana ... Kendi oyuncum için neden Başakşehir'in keyfi isteklerini yerine getirmek için uğraşıyorum ...

Berbat bir transfer dönemi daha.. som güne bırakılır mı ya? Okan hocama üzülüyorum. Adamı yanlız bırakıyorlar

Ticari hayatta satranç oyuncusu gibi hareket eden masadaki durumun on hamle ilerisini planlayan Erden Timur kiralık giden oyuncuların sözleşmelerine neden eklemez ihtiyaç halinde ara transfer dönemin de çağırılabilir diye gerçekten ilginç geliyor insana ... Kendi oyuncum için neden Başakşehir'in keyfi isteklerini yerine getirmek için uğraşıyorum ...
çünkü kontenjan için "gitsende nasıl gidiyorsa gitsin" modu açıktı o dönem. Kimse üzülmedide o gün açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt