Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha oncede söyledim, mehmet ozcan emre kaplan bunlar galatasarayli değil gs muhabirliği yapan suyun öte tarafından tipler ama bizde yasaklı degil

erden timur yazın olduğu kadar söz sahibi değilmiş zaten şu an transferde.

dursunun liseden embesil ahbapları kafasına girmiş deniyor çok ön plana çıkıyor vs

gayet de mantıklı geliyor kulağa
zaten baron gibi Gs yi vura vura konuşan adam o kadar ortalarda yoksa bir şeyler olmaması mümkün değil.

Gazetecilerin hepsi patladı. Ali Yiğit'i falan bulun da ona soralım.

Bana göre uefanin hiçbir önemi yok bize sadece ayak bağı, yani uefa için oyuncu almazdım ben olsam lakin yonetimin düşüncesi hiç transfer yapmamak sadece uefa filan değil olay

Dursun paralar nerede?
abi mantık basit

genel havada söylenen Boey 17 - 18 Milnyona OK diyecek yönetim, 30+5+2 gibi meblağ geldiğinde (hadi 30 diyelim ya sıcka para diye) - sen gene 17 18 i ayır BB payı dahil oalrak. kalan 10-12yle yok mu abi kuzeyde ultra fit koşan adam ucuza . İlla demiyoruz isimli adam olsun yıldız olsun ,yıldız adayı olsun. Kimsenin beklentisi yok.kimse tek adama 15 basılsn demiyor inat edilip.

o kadar bütçeyle diri 3 adam(2 bek ve ortasaha diyorum hatta) bulur senin araştırmacı ekibin. A B C değil ama X Y Z kulüplerinden...sana 2 den 12 ayarı veremeyecek kulüplerde adam bulursun. bunu yapmayıp trasnferden sorumlu Erden Timur gibi algı kalmasıda en en önemli yöneticiyi hedef göstermek olur üstü kapalı/farkında olmadan

bu yaklaşım yerine "kiralık hairici yok BB öncelik" havasında cümle çıkarsa ortaya trasnfer süresi BİTMEDEN - spesifik taraftar profili(ki sayısı az değil taraftar kitlesinin %50si 60ı böyle) yaygara yapar.

Okan Hocam'ın yüzü transferden dolayı düşerse . O yağlı suratın gülemez ha dursun ben diyeyim
Okan Hoca'nın o profilinin hayranım ama meslea - oyuncu değişiklikleri vs de eleştriye açık - gücenmiyor medyaya bakıp. basın toplantısında falan yönetime tripte atmıyor MEDYA KARŞISINDA.

soğukkanlı Teknik çerçevede kalıyorum hali çok hoşuma gidiyor yalan yok. Gereksiz yere polimik yaratmıyor asla.

GS bonservis harcamayacak haberleri aslında olumlu;

Zira burada yapılan haberler iletişimde olduğumuz kulüplerin de kulağına gidiyor zaten. Bu haberlerin planlı yapılmış olma ihtimali de var. Fazla fiyat çekilmeyi kırmak ve daha az bonservis ücretiyle alma çabasından dolayı.
Hayvan terli hocam yemiyoruz artık.

Ndombele gelene kadar her hafta çok sır gibi bir 8 numarayla görüşüyorduk Rodolf gibi sözde muhabirlere göre. Hepsi yönetimin yancısı çünkü.

Uefa listesi bitimine 2 gün kalmış sadece Berkan’ı geri getirmişsin. Yazın bir çuval hata yaptın ama bu yazın yaptıklarından da büyük. Çünkü toparlamak için elinde 3 ay vardı ve sen seçimi düşünmek dışında hiçbirşey yapmamışsın. Son gün sağa sola saldırıyorsun. Menajer kucağına oturacaksın.

Bu saatten sonra Messi ve Ronaldo'yu kiralasanız bile şu transfer döneminde yaşatılan kepazeliğin ve hocanın yalnız bırakılmasının hesabı yakın zamanda sorulur.

Okan hoca acil 2 bek istiyorum dedi, demek hocayi da sallayan yok yönetimde. Yazıklar olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt