Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajerler görevi gereği örneğin Gardi, baba kelepir Dybala var ne dersin diyebilir, bu senin Dybala tarzı bir oyuncu aradığın anlamına direkt gelmiyor fakat biz menajerlere sol bek ve sağ bek aradığımızı ifade edersek telakkuza geçiyorlar direkt. Ayrıca bizim ne sol bek ne de sağ bek izlemediğimiz görünüyor sonuçta görüşme olsa kesinlikle Boey transferi öncesi bitirilirdi. Şuan herkes Gs kapıyı çaldığında ellerini avusturuyor. Tok satıcı moduna geçileceğini sanki yönetim bilmiyor mu ? Biliyor ama net bir oyuncu belirlenememis scout kısmında patlamisiz gibi bir görüntü var. Bayern yanilmiyorsam AIK dan İsveçli bir oyuncu daha transfer etti. Para var mı dibine kadar ama onlar bile keşfetmeye devam ediyorlar. Bizim oyuncu tarama ekibinin sürekli yurt dışında avda olması gerekiyor. Redstar, Wisla, Bate, Lokomotiv, Rapid, Hajduk gibi takımları izliyor olmamız lazım.

Benim de demek istedigim bu aslinda, biz niye iyi scouting edemiyoz? Bu konuda yillardir kötüyüz hic bi degisiklik yok, o kadar da zor olmamali… bu isi ciddiye alirsak ve dogru elemanlari basina getirirsek eminim cok basarili oluruz alip/satis da.

Benim de demek istedigim bu aslinda, biz niye iyi scouting edemiyoz? Bu konuda yillardir kötüyüz hic bi degisiklik yok, o kadar da zor olmamali… bu isi ciddiye alirsak ve dogru elemanlari basina getirirsek eminim cok basarili oluruz alip/satis da.
Scout etsen bile gideceğin kulüp elindeki oyuncuyu sana 3 misli olarak satmak ister biz bir oyuncuyu 3 misli alacak kadar zengin bir kulup müyüz

Bence bu yönetim gereğinden fazla şişirildi..

2 senedir toreria nın yanına 6 no ve önüne bi 8.5 no ortasaha almadılar

Takım bas bas ortasaha bağırırken gidip.. inatla..zaha..tete..ziyech gibi aynı tür oyuncu aldılar

4 aydır solbek yok üstüne sağ bek sorunu çıkmışken hala inatla bu açıkları kapatmıyorlar..

Ndombele gibi birine bel bağlamalarının bedelini şampiyonlukla ödemeyiz umarım..

Para yok değil şampiyonlar liginden..zaniolo dan.. boey tonla para geldi..

Hala bekliyorlar..

Muhtemelen Benfica nın scout ekibi Güney Amerika da yatıp kalkıyordur. Bir dönem Shakhtar Brezilya ağını kurdu. Buna mecburuz, bu kısma yatırım yapmamız gerekiyor. Bu yaptığın yatırım Tete ye saçılan paralardan daha fazla olmadığı gibi de getirisi ütopik derecede yüksek sonuçlar da yaratabilir Boey gibi.

Benim daha da şaşkınlıkla karşıladiğim durum Boey in satilabilecegine dair hiçbir hazırlık yapılmaması ve buna da hazırlıksız yakalanmis olmamız. Geçen sene sonunda Boey satılsa aa nasıl olur diyen olur muydu ? Hayır. Adam CL vitrininde iyice parladı adam ben gidiyorum haberiniz olsun zaten dedi her maç. Ee bizim sağ bek çalışmamız da yok. Yani ironik gelebilir ama Boey pazarlığında pay nedeniyle Rennes ile de pazarlığa girilmiş muhtemelen . Pay üzerinde ee sende sağ bek kim vara mi döndü konu diye dusunuyorum. Asinyon muhabbeti bunu doğrular nitelikte. Şimdi Erden başkan inanılmaz severim saygı duyarım iyi de bir kişisel gelisimcidir derindir filozofik bir yapısı var adamın fakat şu bahsettim şekilde ilerlenmişse olay profesyonellikten ne kadar söz edebiliriz?

Scout etsen bile gideceğin kulüp elindeki oyuncuyu sana 3 misli olarak satmak ister biz bir oyuncuyu 3 misli alacak kadar zengin bir kulup müyüz

17-21 arasi genc topculari scouting edecen, parlamadan alacan. 3 misli ne? Parlamadan normal sartlarda fiyat okadar yüksek degil, oyuncu da potansiyel varsa 2-3-4-5m verebilen kulübüz, vermemiz lazim. Ilerde Boey gibi alip/satis istiyorsan sart bunlar. Her aldigin adam tutacak diye bisey yok tabii, ama iyi scouting ile tutturma sansin daha yüksek.

şu herifi Rangers 1,7 milyon Euro’ya almış geçen sene Ocakta.

Kafa yemelik ne diyeyim sorsan oyuncu bulmak çok zor.

Geçen bunun uefa liginde o çok bayıldığımız first touch ile bir pasını gördüm.
Adam yürüyen beyin lan. Bize geldi mi de oyuncular 7 milyon 10 milyon falan kesin öyledir bak.

hfjg.webp

çokta kötü değil he - pragların arasına ankara deplasmanı biraz tatsız olmuş tahminen soğuk/karlı bir maç olacak.

Bu arada scout diyoruz vs ama izmirli olmam sebebiyle hem çağları hem de cengizi defalarca kez Altınordu maçlarında izledik. Acaba kim alacak diye babamla iddiaya bile girdik ama biri Almanya ya gitti birini basaksehir aldı. Örneğin sıvastan giden bir çocuk var İngiltere ye hatta caprazi kopardı ilk antrenmanda, bu adamları bizden önce başkaları keşfediyorsa gözümüzün önündekini goremedigin yerde Danubio dan bir sağ bek transfer etmemiz %0

................ Muslera........
Zeki.. Sanchez.. Apo.. Barış
........Torreira... Demirbay ....
Zaha....... Mertens..... Kerem
................... İcardi...............

................. Günay..............
Dubois.. Kaan.. Nelsson.. Rıdvan
.......... Ndombele.. Berkan.......
.... Tete........ Ziyech....... Halil....
...................Bakambu............

Sene sonuna kadar böyle gideriz heralde

şu herifi Rangers 1,7 milyon Euro’ya almış geçen sene Ocakta.

Kafa yemelik ne diyeyim sorsan oyuncu bulmak çok zor.

Geçen bunun uefa liginde o çok bayıldığımız first touch ile bir pasını gördüm.
Adam yürüyen beyin lan. Bize geldi mi de oyuncular 7 milyon 10 milyon falan kesin öyledir bak.

Tipe bakınca direkt Lincoln u gördüm 👀 örnek çok güzel bu arada renkdasim

Keremin top kayiplariyla ilgili en büyük sıkıntı %80inin bizim kalemize kontra olarak dönmesi .. Misal İcardiye attığı uzun toplara kızıyorum ediyorum ama en fazla kaleci alıyor bilhassa ceza alanı önünde çok laubali takılıyor.. Ya zaten 10 kişi rakip sahadasin sen orada topu kaybedersen direk kalende tehlike yok topun üstünden atlama yok fantastik ara pasları verkac denemeleri artık bir sınır belirlemesi lazım.. 3 yıldır düzenli oynuyor takımda katkısı büyük ama bu sekilde asla bir üst seviyede kalamaz bu kafayı acil degistirmesi lazım..
Keremin top kayiplarindaki rahatlığına bakarsan sanırsın sadece kendisi ileride geri kalan 9 kişi onun gerisinde defansı bekliyor..
Hayir, ceza sahasina attigimiz toplardan dolayi da cok kontra yedik. Hem de bazilari 89 90 +90 dakikalarinda oldu. Net hatirladigim 4 - 5 tane vardir. En barizi 2 - 2 Alanya maci. Daha gecen Istanbul macinda yine oldu veya Kayseri.
Sirf bu yuzden defalarca 80 gibi cikmali yazmisimdir cunku yoruldugunda daha da suursuz oluyor

Tecrübeli hücum yönü kuvvetli bir sol bek gelse fena olmaz

Şampiyonluk yolunda her mevki de oynayan oyuncumuzun gol bulabilme yetisinin yüksek olması şart

Rakipler hayvan gibi defans yapıyor

................ Muslera........
Zeki.. Sanchez.. Apo.. Barış
........Torreira... Demirbay ....
Zaha....... Mertens..... Kerem
................... İcardi...............

................. Günay..............
Dubois.. Kaan.. Nelsson.. Rıdvan
.......... Ndombele.. Berkan.......
.... Tete........ Ziyech....... Halil....
...................Bakambu............

Sene sonuna kadar böyle gideriz heralde
Nelsson bu performansıyla ana 11'den kesilemez durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt