Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.025
- 76.082
- 4.218
Bankalar Birliğinden çıkıp kiralık Zeki veya Rıdvan + Dubois döndürmek.Bankalar Birliği'nden çıkmak mı? Bonservis ile bek transferi mi hangisini seçerdiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bankalar Birliğinden çıkıp kiralık Zeki veya Rıdvan + Dubois döndürmek.Bankalar Birliği'nden çıkmak mı? Bonservis ile bek transferi mi hangisini seçerdiniz?
Bilmiyorum. Sayisal olarak da bek eksikligi var ama %100 2 isim alirlar. Ndombele filan gitmezse orta saha alinmazBenim başarıma faydası olmadıktan sonra çıksan nolur çıkmasan nolur. Seneye şamp ligi gelirini (0 puan çekse bile 30 milyon + yayın geliri) kaptır, biz hayla daha kiralık leşler arayalım
özgür olmak gibisi yoktur bankalar birliği külfetinden çıkalımBankalar Birliği'nden çıkmak mı? Bonservis ile bek transferi mi hangisini seçerdiniz?
Bence bunun için uğraşıyorlar hala erden Timur'u, başkanı GS yi düşünmeyen biri olarak lanse etmeye çalışıyorlar ya ona üzülüyorum. Resmen başkan adı altında Erden Timur'u yemeye çalışıyorlar.Bankalar Birliğinden çıkıp kiralık Zeki veya Rıdvan + Dubois döndürmek.
Futbolda şampiyon olamadığın an diğer olaylarda başarın hiçbir anlam ifade etmiyor.Bankalar Birliği'nden çıkmak mı? Bonservis ile bek transferi mi hangisini seçerdiniz?
Bu sene 2inci de şampiyonlar ligi ön elemesi oynuyor diye biliyorumFutbolda şampiyon olamadığın an diğer olaylarda başarın hiçbir anlam ifade etmiyor.
Şampiyon ol, şampiyonlar ligine katil. Başka çare yok.
Resmiyet olmadığı için insanlar güvenemiyor geçen senede benzer sözler geçen sene vardı Mayıs-Haziran gibi çıkacağız deniyordu. Güven ortamı için iletişim önemli hangi tarihte kesin olarak çıkıyoruz.Bence bunun için uğraşıyorlar hala erden Timur'u, başkanı GS yi düşünmeyen biri olarak lanse etmeye çalışıyorlar ya ona üzülüyorum. Resmen başkan adı altında Erden Timur'u yemeye çalışıyorlar.
Sol bekte Karamürselli Deli Hamdi ile görüşmeler sürüyor KemalimmmMardinli ronaldino çekmişiz
Mardinli ronaldino çekmişiz
BB'den çıkmak öncelik ama yanında ucuza Berkay Yılmaz+ sağ bek kuzey liglerden ucuza.Bankalar Birliği'nden çıkmak mı? Bonservis ile bek transferi mi hangisini seçerdiniz?
Abi şöyle düşünelim. Ligi 2. Bitirdik diyelim, burada olsun en azından Bankalar Birliğinden çıktık diyecek kaç tane muhasebeci renkdasimiz var ?Bu sene 2inci de şampiyonlar ligi ön elemesi oynuyor diye biliyorum
Deprem diye birşey yaşadık ülkece inşaat sektörünü çok etkilediğini düşünüyorum. Ayrıca ben Erden Timura çok güveniyorum geç olacaktır ama güç olmayacaktır, ama suyun karışısı adamı resmen yemek için uğraşıyor ve adamın bir tane kötü sözü bir tane hakareti yok düşmanlık yapacakResmiyet olmadığı için insanlar güveniyor geçen senede benzer sözler sene sonuna doğru çıkacağız deniyordu. Güven ortamı için iletişim önemli hangi tarihte kesin olarak çıkıyoruz.
Eğer çıkılmazsa üstüne şampiyonluk fenere giderse yangın x100 filan olur seçim öncesi büyük kaos oluşur.
Icimizden cözduk hamd olsunsagbek baris, sol solbek kazimcan oynayabilir bana göre. lig icin haydi haydi yeterli
berkan ve kaan ayhan da var yedek olarak