Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim başarıma faydası olmadıktan sonra çıksan nolur çıkmasan nolur. Seneye şamp ligi gelirini (0 puan çekse bile 30 milyon + yayın geliri) kaptır, biz hayla daha kiralık leşler arayalım
Bilmiyorum. Sayisal olarak da bek eksikligi var ama %100 2 isim alirlar. Ndombele filan gitmezse orta saha alinmaz

Biz o anlasmadan ciktigimizdan bir kac ay sonra, kulüpler fazla zorlaniyor diye faizleri 2%e düsürüyoruz aciklamasi gelir.

Bence bunun için uğraşıyorlar hala erden Timur'u, başkanı GS yi düşünmeyen biri olarak lanse etmeye çalışıyorlar ya ona üzülüyorum. Resmen başkan adı altında Erden Timur'u yemeye çalışıyorlar.
Resmiyet olmadığı için insanlar güvenemiyor geçen senede benzer sözler geçen sene vardı Mayıs-Haziran gibi çıkacağız deniyordu. Güven ortamı için iletişim önemli hangi tarihte kesin olarak çıkıyoruz.

Eğer çıkılmazsa üstüne şampiyonluk fenere giderse yangın x100 filan olur seçim öncesi büyük kaos oluşur.

Resmiyet olmadığı için insanlar güveniyor geçen senede benzer sözler sene sonuna doğru çıkacağız deniyordu. Güven ortamı için iletişim önemli hangi tarihte kesin olarak çıkıyoruz.

Eğer çıkılmazsa üstüne şampiyonluk fenere giderse yangın x100 filan olur seçim öncesi büyük kaos oluşur.
Deprem diye birşey yaşadık ülkece inşaat sektörünü çok etkilediğini düşünüyorum. Ayrıca ben Erden Timura çok güveniyorum geç olacaktır ama güç olmayacaktır, ama suyun karışısı adamı resmen yemek için uğraşıyor ve adamın bir tane kötü sözü bir tane hakareti yok düşmanlık yapacak

An itibariyle Mardinsporun banka hesabına 60.000.000 € yatmış bulunmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt