- 4 Ağustos 2009
- 90.069
- 70.932
- 5.188
Plansizligimiz muhakkak lakin zorluk cikartmaya gerek var mi.Abi sezon başı alın diye yalvarmisiz, şimdi de verin diye yalvariyormusuz gibi bir hava var. Sorun Göksel de mi yoksa plansizlikta mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plansizligimiz muhakkak lakin zorluk cikartmaya gerek var mi.Abi sezon başı alın diye yalvarmisiz, şimdi de verin diye yalvariyormusuz gibi bir hava var. Sorun Göksel de mi yoksa plansizlikta mi ?
Kadro maliyeti / sürdürülebilir başarı lazım. 1 sene Şampiyonlar liginde olmamanının bedeli çok büyük oluyor.Borç ödeme işi de hayal satmaktan ve seçim yatırımından öte birşey değil. Yıllar önce yine Dursun Özbek Riva'yı satıp borcu sıfırlıyordu. Sıfırlamak bir yana borç daha da arttı.
Abi herkes kendi menfaatinin peşinde, bende senin gibi düşünüyorum zatenPlansizligimiz muhakkak lakin zorluk cikartmaya gerek var mi.
Dubois neymiş de haberimiz yokmuş be. Tantanaya bak
1 sene önce 2.5 milyon Euro bonservisle aldığımız Dubois'i bir kez daha 1 milyon Euro bonservis verip kiraladağımız kulüpten geri alarak yine transferde bir başarı hikayesi yazıyoruz.
Olagandisi bir durum degil. Devlet yillarca klupleri batmaktan bir sekilde kurtardi. Biraz da kendileri cabalasinlar.Bankalar birliğinin borcunun faizi sabit değil, faizler arttıkça ödediğimiz miktar artıyor
Bek olmasıRenktaşlar Dubois in Kaan dan bir farkı var mı varsa da nedir ?
Kaan da oynuyor. Yani Antep maçında sağ bek Dubois olsa ne olurdu farklı ekstra ?Bek olması
Renktaşlar Dubois in Kaan dan bir farkı var mı varsa da nedir ?
Sen de bu beyanı yedin ha
www.instagram.com
Ya hele Molde maçında şans yaver gitmese de UCL ye katılamasaydık?!..O durumda Bayern gözü karartıp böyle bir bedelle Sacha' yı da almazdı. Kafadan 60 milyon fark etti...abi boey satılmasa ne olacaktı ben bunu merak ediyorum?
kulübü kapatıp gidecek miydik?
Kimse demiyor ki 30un hepsini transfere harcayın, bi 6-7 ayırın bari çok zor da olmasa gerek
ki oyuncuyu beklediğimizden pahalıya sattık yani