Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası alındı BB ile anlaşma yapılarak burasının parası Mecidiyeköy'den karşılanacak ve elimizde de bir miktar projeye başlamak için para olacak demişlerdi. Bu kredi kapatıldı zaten açıklandı Ticari alanlar ve satılmayan az miktarda daire kalmıştı sanırım.
1 milyar lira civarı nakite dönüştürülebilecek kısım var hala Mecidiyeköy’de.

Emrem ben Dubois in Kaan dan bile daha ağır olduğunu düşünüyorum.

Ofansif bir katkı beklemiyorum ben kendisinden zaten. Kaan, Barış devam etse bile en azından onların yokluğunda iki beki de yedekler. Nicelik eksikliği de önemli. Zeki, Rıdvan, Acuna gibi isimlere para harcamaktansa sezon sonuna kadar götürsün yeterli. Para harcayacak olsalar ve zaman kalsa ben de ilk planda tercih etmezdim.

Kadro maliyeti / sürdürülebilir başarı lazım. 1 sene Şampiyonlar liginde olmamanının bedeli çok büyük oluyor.

Seneye loca satışları yok aynı zamanda Şampiyonlar liginde olmazsa bu kadro maliyetiyle 1 milyar TL'ye yakın zarar edebiliriz.
BB'den çıkarsa etmeyiz zarar. 700-800 milyon faizde giderin olmayacak mesela. 50 milyon euro sponsorluklar senin kadro maliyetini karşılar. Kombineler ve diğer gelirler de diğer giderlerini karşılar. Tabi transfer işi yalan olur. Ama seneye kadro maaş maliyeti de rahatlayacak Ndombele, Mertens, Zyiech, Muslera gidecek yada maaşları düşecek sözleşme yenilense bile. Angelinho zaten gitti. Sanchez, Torreira, İcardi, Zaha kalacak yüksek maaşlı. Kulüpten çıkan maaşı 40-45 milyon euro seviyesinde tutarsak sponsorlarda o seviyede tutarsak zarar etmeyiz.

akbilin yerınde olsam vermem duboisi ki bizimkilerin rezilligi iyice ortaya cıksın.

Ofansif bir katkı beklemiyorum ben kendisinden zaten. Kaan, Barış devam etse bile en azından onların yokluğunda iki beki de yedekler. Nicelik eksikliği de önemli. Zeki, Rıdvan, Acuna gibi isimlere para harcamaktansa sezon sonuna kadar götürsün yeterli. Para harcayacak olsalar ve zaman kalsa ben de ilk planda tercih etmezdim.
Dubois demek direkt kıtlık bilinci oluyor.

Saka maka ikadar yangin yapiyoruzda. Ilk11den giden sadece boey var. Onun yerine de kaan ile iyi kötu kapatiyoruz

Angel zaten 10mactir oynamiyordu. Inat edip kalsada oynatilmayacakti. Yani öyle auuvv yandik bittiklik bi durum yok eger ki bay ile kaan ayni anda sakatlanmazsa

El gelirsek ben zaten pragi bile gecemeyecegimizi dusunuyorum, ha gectik diyelim. Diger turda kazik bi takim cekip kesin eleniriz

Ligi almaya bakalim derim. Bu kadro bence her turlu alir ligi. Sadece topcularimizin silkelenip kendine gelmeleri yeter

1 milyar lira civarı nakite dönüştürülebilecek kısım var hala Mecidiyeköy’de.
Bu kredinin kapatıldığı açıklanmıştı. Eğer değeri o kadar daha alan varsa çok iyi gerçi olabilir Ticari alanlar ve bazı büyük daireler satılmamıştı hatta fiyatları artacak diye satmamışlardı sanırım. Bu parada Florya inşaatının başlangıç sermayesi olacaktı değil mi?

Saka maka ikadar yangin yapiyoruzda. Ilk11den giden sadece boey var. Onun yerine de kaan ile iyi kötu kapatiyoruz

Angel zaten 10mactir oynamiyordu. Inat edip kalsada oynatilmayacakti. Yani öyle auuvv yandik bittiklik bi durum yok eger ki bay ile kaan ayni anda sakatlanmazsa

El gelirsek ben zaten pragi bile gecemeyecegimizi dusunuyorum, ha gectik diyelim. Diger turda kazik bi takim cekip kesin eleniriz

Ligi almaya bakalim derim. Bu kadro bence her turlu alir ligi. Sadece topcularimizin silkelenip kendine gelmeleri yeter
Vasata tamam demeyeceğiz rtaş büyük bir hata yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt