Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.708
- 36.262
- 3.638
Müthiş adam ya. 30-31 yaşında getirme şansımız olsaydı keşke kendisini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan hocam yalan transfer işinde çuvalladık kılıf uyduruyorlarNe ffp si ya yazın neden yoktu bu ffp
Yanlış
Kötü
Berbat bir seçim
Fener herzaman paralı başkanla döner, Koç bıraksa Saran yada Acun başkan olur, birşey değişmezFenerle kıyas işine girmek saçma. Tamamen Koç parasıyla dönen bir ekonomisi var fenerin. Onlar yapıyor da biz neden yapmıyoruz düşüncesi yanlış. Herif oyuncak gibi oynuyor fenerle. Yarın öbür gün bırakınca göreceğiz durumlarını. Bizim kendi stratejimiz doğrultusunda çoktan hamlelerimizi yapmamız lazımdı, o da ayrı. O yönden eleştirilere katılıyorum.
Yazın vardı diye düzgün transferler yapamadık zaten, bonservisli adam alamadık. şl ye katılınca sanchez alabildik. Ama devre arası olmaması lazım cünkü sponsorluk ve boey limiti çok arttırdıNe ffp si ya yazın neden yoktu bu ffp
İfb veya tjk herhangi birinin başkanının Ömrümde duymadım ffp bahanesi.Beceriksizliğin bahanesini ffp yaptı işte başka açıklaması yok
Müthiş adam ya. 30-31 yaşında getirme şansımız olsaydı keşke kendisini.

Yok. Boey satışını sormuşlardı o da ilk önce teşekkürlerini etti sonra bu tarz satışlar ffp içinde önemli alırken de satarken de dikkat ediyoruz falan dedi. Yani anlayacağın eleştirileri hafifletmek için ffp falan dedi hani bakın kulüp ekonomisini düşünüyoruz gibisinden.Ceza mi gelcek ne alaka takibe mi alinmisiz? Takip edemedim aydinlatir misin renktaş
Sana bile bunu yapan gs bize neler yapmaz renkdaş.Biri de cikip ne ffp’si 30m satis yaptin 0m bonservis verdin diyememis mi
Sol bek açığı 4 aydır belli
2 gün kaldi hala bi isim yok. Ben umidimi kaybettim artik
Bırakıp teknik ekipte görev alsa daha iyi olurmertens 1 sezon daha kalmalı bu arada takım içi önemli bir figür bence
Bizim eleştirimiz onlar gibi ol değil, ffp bahanesini önümüze sürme, karşında 30 milyon taraftar var 12-13 yaşındaki çoluk çocuk bile yemez bu yalanları.Fenerle kıyas işine girmek saçma. Tamamen Koç parasıyla dönen bir ekonomisi var fenerin. Onlar yapıyor da biz neden yapmıyoruz düşüncesi yanlış. Herif oyuncak gibi oynuyor fenerle. Yarın öbür gün bırakınca göreceğiz durumlarını. Bizim kendi stratejimiz doğrultusunda çoktan hamlelerimizi yapmamız lazımdı, o da ayrı. O yönden eleştirilere katılıyorum.
Gomis olayı bambaşka birşey.İnsanın aklına geldikçe çıldırası geliyor.Devre arasi meirayi satip da kewelli stoper yaptigimiz dönem vol2 yukleniyor
Veya gomisi satip da 2 forvet alacagiz deyip erenle cl girme challenge 2 yapiyoz
bi anda podyumda saçları ile assignon süzülüyomuş