Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerle kıyas işine girmek saçma. Tamamen Koç parasıyla dönen bir ekonomisi var fenerin. Onlar yapıyor da biz neden yapmıyoruz düşüncesi yanlış. Herif oyuncak gibi oynuyor fenerle. Yarın öbür gün bırakınca göreceğiz durumlarını. Bizim kendi stratejimiz doğrultusunda çoktan hamlelerimizi yapmamız lazımdı, o da ayrı. O yönden eleştirilere katılıyorum.

mertens 1 sezon daha kalmalı bu arada takım içi önemli bir figür bence

IMG_3371.webp

Fenerle kıyas işine girmek saçma. Tamamen Koç parasıyla dönen bir ekonomisi var fenerin. Onlar yapıyor da biz neden yapmıyoruz düşüncesi yanlış. Herif oyuncak gibi oynuyor fenerle. Yarın öbür gün bırakınca göreceğiz durumlarını. Bizim kendi stratejimiz doğrultusunda çoktan hamlelerimizi yapmamız lazımdı, o da ayrı. O yönden eleştirilere katılıyorum.
Fener herzaman paralı başkanla döner, Koç bıraksa Saran yada Acun başkan olur, birşey değişmez

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceza mi gelcek ne alaka takibe mi alinmisiz? Takip edemedim aydinlatir misin renktaş
Yok. Boey satışını sormuşlardı o da ilk önce teşekkürlerini etti sonra bu tarz satışlar ffp içinde önemli alırken de satarken de dikkat ediyoruz falan dedi. Yani anlayacağın eleştirileri hafifletmek için ffp falan dedi hani bakın kulüp ekonomisini düşünüyoruz gibisinden.

Bizim eleştirimiz onlar gibi ol değil, ffp bahanesini önümüze sürme, karşında 30 milyon taraftar var 12-13 yaşındaki çoluk çocuk bile yemez bu yalanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt