Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bunun sakatlıktan değil ya bende aynı şekil yürüyorum oradan biliyorum bu yıkık adam yürüyüşü. Zihnen bitkisel hayatta vücut kendi kendine hareket ediyor.
şimdi Tottenham videolarını izledim oyundan çıkarken falan yürüyüş aynı sol ayağı geniş arıyor orada kütle olarak şimdikinin %60ı falan olunca hissedilmiyor ama net bir şekilde aynı yürüyüş var.

Kütle olarak genişledikçe bu yürüyüş göze daha da batıyor ve buda futboluna da etki ediyor.
Ya sakatlık sonrası bir hasar kaldı ve toparlayamıyor.
Normal bir yürüşüş değil bunun yürüyüş.

Avrupa'da normal, genclerin gunluk giyebildigi tarz elbise bu hele Hollanda'ya gel kendin gorursun, gir google'a yaz 'jack and jones' ayni elbileseler veya benzerlerini bulursun.

avrupada yasiyorum zaten, günlük giyebilirsin evet ama "casual" degil bu

Norşelandin fenere gol atan bir sagbeki var Oliver Villadsen onu alalım bari

Fener herzaman paralı başkanla döner, Koç bıraksa Saran yada Acun başkan olur, birşey değişmez

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz eğer borcu kapatmazsak öyle bir lüksümüz yok. O yüzden yalı çocuklarına özenmemize gerek yok. Ben Erden Timur'un çizdiği projeksiyona güveniyorum. Transferde yavaş kalındığını düşünsem de kendisine inanıyorum. Bizi o sarmaldan çıkaracak.

Bizim eleştirimiz onlar gibi ol değil, ffp bahanesini önümüze sürme, karşında 30 milyon taraftar var 12-13 yaşındaki çoluk çocuk bile yemez bu yalanları.
Fenere yok bize mi var sözlerine istinaden diyorum. FFP zaten hikaye olmuş durumda. Ama borç ödemeleri, TFF limitleri vs. bir sürü zımbırtı var ondan hariç. Alışkanlıktan FFP olarak genellemiştir hepsini.

Biz eğer borcu kapatmazsak öyle bir lüksümüz yok. O yüzden yalı çocuklarına özenmemize gerek yok. Ben Erden Timur'un çizdiği projeksiyona güveniyorum. Transferde yavaş kalındığını düşünsem de kendisine inanıyorum. Bizi o sarmaldan çıkaracak.

Fenere yok bize mi var sözlerine istinaden diyorum. FFP zaten hikaye olmuş durumda. Ama borç ödemeleri, TFF limitleri vs. bir sürü zımbırtı var ondan hariç. Alışkanlıktan FFP olarak genellemiştir hepsini.
Valla renkdaş kulüp tarihinin rekor gelirleri elde edilmişken, elde eden teknik heyete bu şekilde abidik gubidik bahaneler sunması hoş değil, neyse boşverdim taraftarı senin teknik heyetine takımına saygısızlık bu.

başkandan şöyle bir açıklama beklerdik

Ads-z-Kopya.jpg

Valla renkdaş kulüp tarihinin rekor gelirleri elde edilmişken, elde eden teknik heyete bu şekilde abidik gubidik bahaneler sunması hoş değil, neyse boşverdim taraftarı senin teknik heyetine takımına saygısızlık bu.
Yav doğrudur hamlelerin yapılması lazımdı zaten. Ama senin benim yangınımla bir şey olacak hali yok. Bekliyoruz işte. Alacaklardır eksik bölgelere kendi stratejilerine göre birilerini. Bereket Okan Buruk çok uyumlu teknik direktör :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt