- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi Tottenham videolarını izledim oyundan çıkarken falan yürüyüş aynı sol ayağı geniş arıyor orada kütle olarak şimdikinin %60ı falan olunca hissedilmiyor ama net bir şekilde aynı yürüyüş var.Hocam bunun sakatlıktan değil ya bende aynı şekil yürüyorum oradan biliyorum bu yıkık adam yürüyüşü. Zihnen bitkisel hayatta vücut kendi kendine hareket ediyor.
Hoca ceza alırsa kulübede deneyelim BAY’ıOkan hocanın koltuğuna da göz dikti sonunda
Evde çamaşır yikiyorumSayın @Sami Karakoç Relansman'dan hatun ayarlamaya gitti. Kendisine başarılar diliyorum.
Avrupa'da normal, genclerin gunluk giyebildigi tarz elbise bu hele Hollanda'ya gel kendin gorursun, gir google'a yaz 'jack and jones' ayni elbileseler veya benzerlerini bulursun.
Biz eğer borcu kapatmazsak öyle bir lüksümüz yok. O yüzden yalı çocuklarına özenmemize gerek yok. Ben Erden Timur'un çizdiği projeksiyona güveniyorum. Transferde yavaş kalındığını düşünsem de kendisine inanıyorum. Bizi o sarmaldan çıkaracak.Fener herzaman paralı başkanla döner, Koç bıraksa Saran yada Acun başkan olur, birşey değişmez
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenere yok bize mi var sözlerine istinaden diyorum. FFP zaten hikaye olmuş durumda. Ama borç ödemeleri, TFF limitleri vs. bir sürü zımbırtı var ondan hariç. Alışkanlıktan FFP olarak genellemiştir hepsini.Bizim eleştirimiz onlar gibi ol değil, ffp bahanesini önümüze sürme, karşında 30 milyon taraftar var 12-13 yaşındaki çoluk çocuk bile yemez bu yalanları.
Çok dikkatli olmamız lazım diyor renktaş. Ensemizdeymiş ffp. O yüzden transferler ona uygun olması lazımmış.Ceza mi gelcek ne alaka takibe mi alinmisiz? Takip edemedim aydinlatir misin renktaş
Valla renkdaş kulüp tarihinin rekor gelirleri elde edilmişken, elde eden teknik heyete bu şekilde abidik gubidik bahaneler sunması hoş değil, neyse boşverdim taraftarı senin teknik heyetine takımına saygısızlık bu.Biz eğer borcu kapatmazsak öyle bir lüksümüz yok. O yüzden yalı çocuklarına özenmemize gerek yok. Ben Erden Timur'un çizdiği projeksiyona güveniyorum. Transferde yavaş kalındığını düşünsem de kendisine inanıyorum. Bizi o sarmaldan çıkaracak.
Fenere yok bize mi var sözlerine istinaden diyorum. FFP zaten hikaye olmuş durumda. Ama borç ödemeleri, TFF limitleri vs. bir sürü zımbırtı var ondan hariç. Alışkanlıktan FFP olarak genellemiştir hepsini.
Yav bi kerede sokarım ffpsine diyip sağlam adamları toplamadık tamam Buda mantıklı değil ama kulübün Şuan kasasında para var amaç ne anlamadımİfb veya tjk herhangi birinin başkanının Ömrümde duymadım ffp bahanesi.
Gider memleketineBırakıp teknik ekipte görev alsa daha iyi olur
Topladık ve 13. takım şampiyon oldu. Kulüp tarihinin gelir rekorunu kırdı.Yav bi kerede sokarım ffpsine diyip sağlam adamları toplamadık tamam Buda mantıklı değil ama kulübün Şuan kasasında para var amaç ne anlamadım
@Sami Karakoç 'a keşfinde başarılar diliyorumSayın @Sami Karakoç Relansman'dan hatun ayarlamaya gitti. Kendisine başarılar diliyorum.
2 dk ne masonum tete bile 30 saniyede çözmüştür olayı
Yav doğrudur hamlelerin yapılması lazımdı zaten. Ama senin benim yangınımla bir şey olacak hali yok. Bekliyoruz işte. Alacaklardır eksik bölgelere kendi stratejilerine göre birilerini. Bereket Okan Buruk çok uyumlu teknik direktörValla renkdaş kulüp tarihinin rekor gelirleri elde edilmişken, elde eden teknik heyete bu şekilde abidik gubidik bahaneler sunması hoş değil, neyse boşverdim taraftarı senin teknik heyetine takımına saygısızlık bu.