Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ffp yalanını kim uydurdu diye okurken kaynağın bizzat dursun özbek olduğunu öğrenme şoku :red:

Dursun Özbek'in secimi daha rahat kazanmak icin şampiyonluğu riske ettigini göremeyen, yönetimi eleştirici yorumlara kızan renkdaslar biraz fazla saf.

ya ona bakarsan bizde de sağ bekte ali turap, sol bekte kazımcan var.

yanlış anlama sidik yarıştırmıyorum da, bizde ne kadar saçmalık varsa bunlarda iki katı var yahu. koç holds bir bıraksın esas o zaman göreceğiz fbyi.

20 yıldır cl gelirleri yok, 20 yabancıya sahip olup hala daha hayvani maaşla stoper kiralıyorlar yahu gözleri dönmüş. city cl almak için bu kadar saçmalamıyor.
Ligin ilk yarısı bizim kadro daha iyiydi ama devre arasında Fb'nin hızlı hamle yapması, bizim Boey'i satıp armut gibi kalmamızla birlikte önümüze geçtiler. Zaten 8 no, yedek forvet, sağ kanat, sol bek konusunda ilk yarıda da önümüzdelerdi. Bir de Afrika Kupası zımbırtısından kadro iyice daraldı.

Kazım'ın yerine kimi koysak Kazım'dan iyi oynuyor. İddia ediyorum Tete'yi denesek o da Kazım'dan iyi oynar. Şu sol bek yokluğunda bile göndersek umrumda olmaz. Varlığı o derece önemli değil.

Doğru düzgün prof maçı olmayan Turap'a hiç girmiyorum bile.

20 yıldır cl geliri olmamasının konumuzla ne alakası var? Ben mevcut kadroları daha iyi diyorum. Neyse ki bizim de hocamız daha iyi.

Ligin ilk yarısı bizim kadro daha iyiydi ama devre arasında Fb'nin hızlı hamle yapması, bizim Boey'i satıp armut gibi kalmamızla birlikte önümüze geçtiler. Zaten 8 no, yedek forvet, sağ kanat, sol bek konusunda ilk yarıda da önümüzdelerdi. Bir de Afrika Kupası zımbırtısından kadro iyice daraldı.

Kazım'ın yerine kimi koysak Kazım'dan iyi oynuyor. İddia ediyorum Tete'yi denesek o da Kazım'dan iyi oynar. Şu sol bek yokluğunda bile göndersek umrumda olmaz. Varlığı o derece önemli değil.

Doğru düzgün prof maçı olmayan Turap'a hiç girmiyorum bile.

20 yıldır cl geliri olmamasının konumuzla ne alakası var? Ben mevcut kadroları daha iyi diyorum. Neyse ki bizim de hocamız daha iyi.
20 yıldır cl gelirleri yok derken, bu kadar imkansızlıkta bile hayvan gibi para harcadılar demek istemiştim. anlamamışsın demeyeceğim, sen zeki adamsın, ben kendimi anlatamamışım. özür.

bizim kazım ve turap örneğini zaten eksejere olsun diye verdim. demek istediğim onlarda da x mevkiinde y adam var. ama sadece var.

Tekrardan seçilmeyi garantilemişken
Ne gerek var transfere dimi, misss, sahamızdaki maça kadar 3 puan geriden gitme şansımız var , aksi takdirde 👇👇

Ekli dosyalar

• 20230111_185012.gif
    20230111_185012.gif
    880,5 KB · Görüntüleme: 24
Mathias Fjørtoft Løvik ve Elias jelert bu seneki rakiplerden iki kuzeyli genç bek gündeme gelmişmidir acaba. Okan hocam oynadığı rakiplerden oyuncu beğenir aslında ama moldenin ligi de bitti galiba. Devam eden liglere göre belki daha kolay alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt