Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca açıkça acil sag bek ve sol bek istedi. almazlarsa hocaya ayıp olmaz mı?

Foot Mercato report that this incident has led OM’s hierarchy to question Clauss’ commitment. Les Phocéens reportedly believe that their right-back is more concerned about his place in the France squad at EURO 2024 than about the trajectory of the struggling club.

Yani hafif agrisi oldugu an direk ay götüm diyecek herife benziyor.

Claus-Kiralık bırakmıyorlar
Zeki-Marsilya da devrede
Assignon-Marsilya da devrede kiralık bırakmıyorlar
Rıdvan-Kulübü zorunlu opsiyon istiyor, Rıdvan 6 aylığına gelmek istiyor
Dubois -Başakşehir bize ait adama 1 Milyon Euro istiyor

Abi biz kimi alacağız?

Hepsi tıkanmış durumda.

Kala kala Aurier kaldı onu da satmak ya da opsiyonlu kiralamak istiyorlar zorunlu sanırım

Claus kiralık gelecekse gayet kaliteli oyuncu. Kiralık istememin sebebi de yaşı biraz genç olsa bonserviste verilebilir derdim ama 31 yaş o yüzden bonservis verilmez. Claus'ta 2 ay önce Fransa milli takım bekine seçilmiş isim sonuçta.
Yerine adam ariyorlarsa niye kiralık versinler hocam. Üstüne üstlük gelir 3 sene mukavele ister sonra uğraş dur.

Nottingham Forest ikinci ligdeyken izliyordum maçlarını, Djed Spence vardı sagbekleri, keşke şöyle bi sagbekimiz olsa demiştim, tarz olarak aynı ve daha iyisi Boey çıktı
Yeni birşeyler deniyorum Azizim Lezizim 😍
Cengiz Kurtoğlundan sen sözden anlamaz mısın parçasını yolluyorum sana Gökenim😍

Clauss'un maaş 3.3 m euro + bonus 1.5 yıllık daha sözleşmesi var toplamda 5 m euro net alacağı var Marsilya'yı ikna edelim maaşının %50'sini karşılayıp kiralasınlar.

Hep biz mi yapacağız birazda Marsilya yapsın. :asd:

Hasan'ın dediği gibi Clauss, Zeki, Assignon 3'lüsünden biri gelecek gibi duruyor.

Yurt dışına falan da baktım benim anladığım en olası gözüken Clauss kiralık şeklinde olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt