Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine adam ariyorlarsa niye kiralık versinler hocam. Üstüne üstlük gelir 3 sene mukavele ister sonra uğraş dur.Claus kiralık gelecekse gayet kaliteli oyuncu. Kiralık istememin sebebi de yaşı biraz genç olsa bonserviste verilebilir derdim ama 31 yaş o yüzden bonservis verilmez. Claus'ta 2 ay önce Fransa milli takım bekine seçilmiş isim sonuçta.
Cengiz Kurtoğlundan sen sözden anlamaz mısın parçasını yolluyorum sana GökenimNottingham Forest ikinci ligdeyken izliyordum maçlarını, Djed Spence vardı sagbekleri, keşke şöyle bi sagbekimiz olsa demiştim, tarz olarak aynı ve daha iyisi Boey çıktı
Yeni birşeyler deniyorum Azizim Lezizim![]()
Beğenmemeden ziyade TD ile kavga etmiş sanırım.Bu marsilya clausu beğenmeyip zekiyi alıyorsa, biz napcaz clausu
Cumaya kadar 2 bek transferi bekliyorum diyordun haluk abi. Yedin mi bizi?Sabirlar tasmaya basladi
Ludogorets in sol bekine kadar düştük Onurumkaç salise izledin renktaş
Menejer degismemiz lazım hersene Lazio ve Marsilya ile kafes dövüşü yaptırıyor bizeLan bu Marsilya bizim yapacağımız transferleri mi izliyor
yavSoktugumun marsilyasi 5 sağ bek alacak değil ya illa biri kalır bize
Fener gibi 15. Stopere bakıyorlarsa olabilir üsnümSoktugumun marsilyasi 5 sağ bek alacak değil ya illa biri kalır bize
Galibiyet olmazsa aciklamayacakmiyiz?transferleri cuma günü galibiyet sonrasi mi aciklayacagiz acaba
Cenk Ergün'ü hemen transferden çekin gidip adanın tapusunu vermesin.