- 1 Ağustos 2009
- 46.894
- 49.161
- 4.708
Transfer komitesinin başındaki adamın mekanının önünde protesto amaçlı bir eylem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer komitesinin başındaki adamın mekanının önünde protesto amaçlı bir eylem
Ortalığı boşuna b.k götürmüyor. Senin gibileri kapatmaliSimit sarayının önüne sıçacağız başka yolu kalmadı
Aşk olsun ihtiyarOrtalığı boşuna b.k götürmüyor. Senin gibileri kapatmali
pek hijyenik gelmediTransfer komitesinin başındaki adamın mekanının önünde protesto amaçlı bir eylem
Biz burada dert yanar iken, transfer komitesi:Lemina takımından kesin olarak ayrılacak. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Fazla tuzlu olmaz. Sakatlık işini çözmüş. Son durumu da oldukça iyiydi. Bir çok pozisyonda ve sistemde oynayabiliyor. Daha önce burada oynamış.
Bu herife gidin bari.
Bakın son derece kolay bir hedef.
Millet dedim amaRts seni iyi görmedim
Bizim için kolay hedef yoktur. Osimhen gibi ayagimiza gelmesini bekleyecegizLemina takımından kesin olarak ayrılacak. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Fazla tuzlu olmaz. Sakatlık işini çözmüş. Son durumu da oldukça iyiydi. Bir çok pozisyonda ve sistemde oynayabiliyor. Daha önce burada oynamış.
Bu herife gidin bari.
Bakın son derece kolay bir hedef.
Sangare var işte. Gitmek isteyen bir lemina var. Bu yönetim için zor ama dogruOrtasahaya kimi alabiliriz? Birini bulmak da zor bu dönem.