Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında fazla transfer değil nokta atışı transfer lazım. Lemina + Kutucu + sağ bek/stoper oynayabilen birini al geç işte. Tek oyuncuya 25m harcayana kadar şu üç transferi 15m harcayarak yapabilirsin.
Yönetim:
Season 4 No GIF by The Office

Lemina takımından kesin olarak ayrılacak. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Fazla tuzlu olmaz. Sakatlık işini çözmüş. Son durumu da oldukça iyiydi. Bir çok pozisyonda ve sistemde oynayabiliyor. Daha önce burada oynamış.

Bu herife gidin bari.

Bakın son derece kolay bir hedef.
yaw cidden direkt katkı verebilecek adam bulmak çok zor bu 4-5 ayda

ya aşırı iyi topçu olacak

ya ligden gelecek, ya da takımda önceden oynamış olacak.

ben 20 verip mika ya da wahi falan alsak bile direkt katkı alabileceğimizi hiç sanmıyorum, insanlar fmdeki gibi sanıyor bazı şeyleri.

Son düzenleme:
Bu arada katılıyorum, temkinli olmakta fayda var lakin işler bizim elimizde hala. Yönetim batırmazsa tabi transfer döneminde.

Devre arasında fazla transfer değil nokta atışı transfer lazım. Lemina + Kutucu + sağ bek/stoper oynayabilen birini al geç işte. Tek oyuncuya 25m harcayana kadar şu üç transferi 15m harcayarak yapabilirsin.
Bence kutucu 3 yabancı transferin yanında yapılacak +1 transfer olmalı. 1 tane forvet arkası ve 1 tane stoper kaliteli üst düzey yabancı topçu olmalı mutlaka. Sağ beke genç scout transferi olabilir

Abi herifler uefa gruplarının bitmesini bekliyor. Güya şov yapacaklar.
Rezil kepaze herifler.
13 kişilik takımla avrupa kupası vs diye taraftarı oyalıyorlar.
Dua etsinler de bu takım ve eleştirdiğim hoca bu takımı iyi yere getirdiler.
Rezil heriflerden en geç yazın kurtulmamız gerekiyor

Haluk birazdan çıkar kardeşim ne istiyorsunuz 6 puan önde neyin acelesi der tıpkı Temmuz ayında 102 puan almış takımda neyin acelesi diyip şampiyonlar liginden elememize sebep olmuştu.

Galatasaray düşmanı uzaklarda aramamalı mamalanan muhabirlerde bulmalı.
Yok yav az önce Galatasaray transfer yaparsa bu fenerden çok iyi takım dedi.
Farkında transferin gerekli olduğunun.

kötü bir t dönemi geçireceğiz hissiyatı oluştu an itibarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt