Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar trabzonda istenmeyen ereni alamıyor, fanatik galatasaraylı ahmeti başkanı ve td de galatasaraylı alamıyorlar. Biz de burada cherki mikau falan bekliyoruz 😅

Bu yaşandı mı ya, böyle bir şey yapıldı mı. Korkunç. Osi transferi yapılmasa belki şimdi yönetim istifa ile doluydu her taraf. Geç transfer yaptılar süper kupa 5-0, Sallai AL listesine yetişmedi, mevkisel ve kalite anlamında takviye gerek hala bir şey yok, ama dillerine uefa. Komik yönetim.
hocanın kayığına bitmişler gidiyorlar

d.özbek falan rezil bir başkan, yanındakiler daha da rezil

Sonraki puan kaybında olması gereken.
64j43f0.jpg

Allahın cezaları Gardhi'ye yetkiyi verin. Siz kim transfer yapmak kim? Beceriksiz müptezeller ordusu.

Bu yaşandı mı ya, böyle bir şey yapıldı mı. Korkunç. Osi transferi yapılmasa belki şimdi yönetim istifa ile doluydu her taraf. Geç transfer yaptılar süper kupa 5-0, Sallai AL listesine yetişmedi, mevkisel ve kalite anlamında takviye gerek hala bir şey yok, ama dillerine uefa. Komik yönetim.
YÖNETİM İSTİFA!!

Sahiden transfer için 3 4 5 şubatı bekleyecek yönetim haberleri vardı, doğruymuş. Peki neden bu karar alındı, gerekçe ne?

Adamlar trabzonda istenmeyen ereni alamıyor, fanatik galatasaraylı ahmeti başkanı ve td de galatasaraylı alamıyorlar. Biz de burada cherki mikau falan bekliyoruz 😅
Bunlar koca yaz önce doue sonra zalewski diye 2 tane veletin peşinde koştu, beceriksizlik seviyelerini anlayın artık. Erden timur bu ikisini paket yaptırıp üstüne kurdele takarak aynı gün indirirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt