Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın kayığına bitmişler gidiyorlarBu yaşandı mı ya, böyle bir şey yapıldı mı. Korkunç. Osi transferi yapılmasa belki şimdi yönetim istifa ile doluydu her taraf. Geç transfer yaptılar süper kupa 5-0, Sallai AL listesine yetişmedi, mevkisel ve kalite anlamında takviye gerek hala bir şey yok, ama dillerine uefa. Komik yönetim.
YÖNETİM İSTİFA!!Bu yaşandı mı ya, böyle bir şey yapıldı mı. Korkunç. Osi transferi yapılmasa belki şimdi yönetim istifa ile doluydu her taraf. Geç transfer yaptılar süper kupa 5-0, Sallai AL listesine yetişmedi, mevkisel ve kalite anlamında takviye gerek hala bir şey yok, ama dillerine uefa. Komik yönetim.
.Açık konuşmak gerekirse Lemina'yı almayan şerefsizdir
Açık konuşmak gerekirse Lemina'yı almayan şerefsizdir
Bunlar koca yaz önce doue sonra zalewski diye 2 tane veletin peşinde koştu, beceriksizlik seviyelerini anlayın artık. Erden timur bu ikisini paket yaptırıp üstüne kurdele takarak aynı gün indirirdiAdamlar trabzonda istenmeyen ereni alamıyor, fanatik galatasaraylı ahmeti başkanı ve td de galatasaraylı alamıyorlar. Biz de burada cherki mikau falan bekliyoruz![]()
Avrupa liglerinde transfer bitiyor, oralara gidemeyen oyunculara talip olucaz ne kalırsa meselaSahiden transfer için 3 4 5 şubatı bekleyecek yönetim haberleri vardı, doğruymuş. Peki neden bu karar alındı, gerekçe ne?
crystal palace millwall'dan romain esse diye bir genc almis.Eren
Guori
Stoper
hadi bakem
Üstelik boş kibir altıda dolu değil.uefa kupası pastası kesmek ne çiğ ne içi boş ne kibirli bir hareket ya
tam bizim isotçuya yakışır cinsten