Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Bizim yönetim yine saddam gibi saklanıyor. Hiç hayra alamet değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi avrupada bizden erken kapaniyor da son gunlere birakiyoruz. E be ahmaklar lig icinden ne diye son gunlere beklenirAhmet kutucuya bile transferin son günü teklif yapılacaksa büyük sorunlar var demektir
akwdkawdkawdkakwdawd
Baskanimiz ameliyat gecirdi hayat durdu yönetimdeBizim yönetim yine saddam gibi saklanıyor. Hiç hayra alamet değil
Başkana lafımız yok da ibrahim ve abdullah 1 aydır ne iş yapıyorBaskanimiz ameliyat gecirdi hayat durdu yönetimde
Kutlama, pasta, parti ve en önemlisi orda kamera falan varsa en öndeler.Bizim yönetim yine saddam gibi saklanıyor. Hiç hayra alamet değil
Yapacağı tek şey alcak yetkileri bu çapsızlardan, becerebilene vercek.Başkana lafımız yok da ibrahim ve abdullah 1 aydır ne iş yapıyor
Tatil yapiyorlar ve pasta kesiyorlarBaşkana lafımız yok da ibrahim ve abdullah 1 aydır ne iş yapıyor
Hücuma bir forvet takviyesi, orta sahaya basan top kapan ve aynı zamanda pasör bir orta saha takviyesi, defansa bir stoper takviyesi, kanatlara orta yapmayı ve adam geçmeyi bilen kanat takviyesi ve sağ beke orta yapmayı bilen gidip gelen bir bek takviyesi gerekiyor.