Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyada Mehmet Şimşek topçulardan geriye dönük vergi istiyor falan gibi şeyler okudum. Saçma sapan alt lig topçularına bile milyonlarca lira vergi kalemi çıkmış 4-5 yıl önceden hem de. Acaba böyle bir şeylen uğraşıldığı için mi Türkiye'de transfer dönemi bu kadar sessiz sakin geçiyor. Biz zaten hep transfer özürlüsü olduk ama Fb bile adam alamıyorsa bir şey vardır diye düşünmeğe başladım

O değilde bu Halil umut meler hiyari maç yönetecek di mi. Adam 2 faullu golü verip olmayan kırmızı kartla Naci fenere itti. Bizim maçta Samsun'a olmayan 2 penaltı verdi. Sonra çıkıyorlar okanın arkadasi diyorlar

Juventus Veiga ve Kelly istiyomuş. Skriniar bize kalcak gibi. Fb de alamadı zaten başka isimlere gidiyolar

Hoş PSG kiralama slotu açabilcek mi belli değil ama

Şimdide cherkiye sardılar herhalde bu lyonlu oyunculara niye takıldı bunlar.

Acilen gol obezi bir yardımcı forvete ihtiyacımız var

1737322093586.webp

Hücuma bir forvet takviyesi, orta sahaya basan top kapan ve aynı zamanda pasör bir orta saha takviyesi, defansa bir stoper takviyesi, kanatlara orta yapmayı ve adam geçmeyi bilen kanat takviyesi ve sağ beke orta yapmayı bilen gidip gelen bir bek takviyesi gerekiyor.

Şu walker çok iyi olacaktı yav inanılmaz bir adam 3 lü oyna sağa koy yemin ediyorum acayip rahat ederdik tüh be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt