- 26 Ocak 2021
- 41.243
- 40.477
- 3.078
iyi bir sağbek bulunamaması skandal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke gelse. Onu bile alamadılarGünün sonunda arias gelecek bence çok bonservis girmedikten sonra 10 filan iş yapar bizde
Tamam 6 oyuncusu yurtdışında uluslararası kiralık ancak orada 21 yaşının üstü bu kısıtlamaya giriyor. 21 yaşının altı oynaması için esneklik sağlanıyor.Burda 6 oyuncu diyor
![]()
Mercato - Les 6 joueurs prêtés qui plombent le mercato du PSG
Alors que le prêt à la Juventus Turin de Randal Kolo Muani semblait scellé, le Paris Saint-Germain est bloqué sur ce dossier. Le club de la capitale a déjà prêté six joueurs à l’étranger cette saison, le quota maximum. Les Franciliens devront régler la situation de l’un d’eux sous peine… <a...www.topmercato.com
iyi bir sağbek bulunamaması skandal
Son 2 senesi vasatsa PSG niye aldikiDisasi > Skriniar çok net
Skriniar'ı PSG'de pek izlemedim ama Inter'de son iki sezonu vasattı diyebilirim
Zaten son sezon bunu kesip seri yaptılar CL finaline falan çıktılar. Acerbi, De Vrij, Darmian vs. bunların gerisindeydi o dönem
Ancak zamanında çok çok iyi bir stoperdi. Dünyanın en iyi 5 stoperinden biri falan olduğu bir dönem var
Euro 24'te de gayet iyiydi
Kaanla sağ beke alişiyi bir sağbek bulunamaması skandal
Mukiele kiralik kalacakmisBu mukielenin son durumu ne fena değilse Leverkusen oynatmıyor geri çağırıp 3 milyona bize satsınlar da hakları açılsın
alıştık zaten mecburKaanla sağ beke aliş
Ben dybala'ya okeyim artık şahsen. 36 yaşındaki tadicin bukadar etki ettiği ligde dybala yürüyerek 15 gol 10 asist falan yapar. müzmin sakat değilse eğerGardi Rashford nöbetinde. Dönem sonu bize olursa Rashford + Buchanan çözecek Gardi baba
Ben dybala'ya okeyim artık şahsen. 36 yaşındaki tadicin bukadar etki ettiği ligde dybala yürüyerek 15 gol 10 asist falan yapar. müzmin sakat değilse eğer
Neyimize güvenip de dybala beğenmedik cidden şaşıyorum.o tren kacti
PSG'de stoper sıkıntısı çok uzun süredir vardı ve Inter kaotik bi kulüptü. Maaşlar falan yatmıyodu Zhang kredi çekmişti kulübü zor çeviriyodu. Kendini çok vermiyor gibiydi Skriniar da sözleşme kapamadığı içinSon 2 senesi vasatsa PSG niye aldiki
Dybala şu dakkadan sonra mümkün değil gelmezBen dybala'ya okeyim artık şahsen. 36 yaşındaki tadicin bukadar etki ettiği ligde dybala yürüyerek 15 gol 10 asist falan yapar. müzmin sakat değilse eğer
Üçlüyü niye terkettik @Hayri Cund @Hakan Motz