- 26 Kasım 2012
- 185.607
- 258.301
- 5.998
Üçlüyü niye terkettik @Hayri Cund @Hakan Motz
yunus ve jacobs tam uymuo
jacobsu sol stoper ve yunusu da mertensle birlikte forv arkası oynatabilir belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçlüyü niye terkettik @Hayri Cund @Hakan Motz
3421 ile geri dönmeliyizicardi olmadigi icin herhold
Valla bende anlamadim heryer bu haberi girmis ama 21 yas alti limit yok dediğin gibi.Tamam 6 oyuncusu yurtdışında uluslararası kiralık ancak orada 21 yaşının üstü bu kısıtlamaya giriyor. 21 yaşının altı oynaması için esneklik sağlanıyor.
Ndour 20 yaşında
Çok pozisyon verme problemini çözmek için 4 lüye döndü okan hoca. Verilen xg düştü doğru ama hücum gücü ve oyun kalitesi de düştü. 4 lüye dönme işi daha zarar oldu açıkçasıÜçlüyü niye terkettik @Hayri Cund @Hakan Motz
Aslında orada 1 hakları var ve bu nedenle kiralayacaklarsa Muani kiralanacak gibi duruyor. Muhtemelen sezon başlarken böyle bir problem yoktu ortada.Transfer komitenin amatorlugu ve komikligine surdan anlayabiliriz:
PSG'in kiralama kotasi doldugu icin Skriniari alamiyoz, ve biz bunu 2-3 hafta bilmiyorduk, ve 3 hafta bosuna kostuk.
LOL
güzel bi stoperyunus ve jacobs tam uymuo
jacobsu sol stoper ve yunusu da mertensle birlikte forv arkası oynatabilir belki
Bence jakobs dönmese üçlüden devamdıÇok pozisyon verme problemini çözmek için 4 lüye döndü okan hoca. Verilen xg düştü doğru ama hücum gücü ve oyun kalitesi de düştü. 4 lüye dönme işi daha zarar oldu açıkçası
Ansu Fati kumarına girilebilir aslında
Onunla 3lü oynamak daha akıllıca değil mi yav herif zaten komple kullanıyor orayı.Bence jakobs dönmese üçlüden devamdı
O zaman mecbur 3 lü oynatacaktı. Aslında jacobs'u 3 savunmada sol stoperliğe adapte etmesi bence daha mantıklı çünkü zaten hücumu hiç olmayan savunması güçlü bir oyuncu.Bence jakobs dönmese üçlüden devamdı
Bunu yazınca ne elde ediyorsun ki? Geçmiş gitmiş işte.Neyimize güvenip de dybala beğenmedik cidden şaşıyorum.
Onunla 3lü oynamak daha akıllıca değil mi yav herif zaten komple kullanıyor orayı.
Kaanı da 3.stoper yapıp diğer tarafa bir herif eklemeleri gerekiyor.
Bence barışın ofansta ekstra performansı bu iş bozdu
Berkanın stoper oynadığı yerde jakobsu üçlünün soluna koyarım her türlüO zaman mecbur 3 lü oynatacaktı. Aslında jacobs'u 3 savunmada sol stoperliğe adapte etmesi bence daha mantıklı çünkü zaten hücumu hiç olmayan savunması güçlü bir oyuncu.
----------sanchez------skriniar---------jacobs
gibi mesela
Birşey yazmak için birşey mi elde etmek gerekiyor. Ne diyon ?Bunu yazınca ne elde ediyorsun ki? Geçmiş gitmiş işte.
Forumun belki de %90’dan fazlası gelmesini istemedi, çöp diyen oldu, fizik gücü yok diyen oldu vs vs. Bu saatten sonra Dybala konuşmak boş.
Dybala konuşmak boş diyorum.Birşey yazmak için birşey mi elde etmek gerekiyor. Ne diyon ?
Yapma ya zeka küpü. Dil bilgisi ve neyi konuşacağımızı sana soralım bundan sonra istersenDybala konuşmak boş diyorum.
“Diyon” ne bu arada? Diyorsun demek istedin sanırım.