Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Emerson Royal'in olma ihtimali var. Oyuncu Milan'da net maaşı 2.8-3 m euro civarıymış Galatasaray'da 1.5-2 m euro ödeyecek."

çaresiz kalındığı vakitlerde 1-2 oyuncuya overpay yapmaya bir şey demem ama biz her gelene yüksek maaş vermeye başladık sanki. bu işin sonu kötü olacak diye korkmuyor değilim. hayırlısı
Avrupa kupası için risk alınıyor bu sene bir fırsat kadro var elimizde bu paralar onun için verilir.

çaresiz kalındığı vakitlerde 1-2 oyuncuya overpay yapmaya bir şey demem ama biz her gelene yüksek maaş vermeye başladık sanki. bu işin sonu kötü olacak diye korkmuyor değilim. hayırlısı
Mustim biz çaresiz filanda değiliz stoper aciliyeti filan yok bu takımda, stoper lazımsa da 4.5 mio maaşlı bir isim filan değil o kişi. Okan Buruk ve yönetim ne yaşıyor Allah akıl fikir versin. Sağ bek, Hücumcu ve Orta saha ile kapatın kardeşim. Abdülkerim'i yiyecek kafaya koydu herhalde hoca başka mantık bulamıyorum. Üçlü de oynamaz çünkü Okan bey.

Türk muhabirlerin her yalan haberine bir çıkış kapısı uydurması çok eğlenceli.

Haluk Yürekli: "Galatasaray ile Eyüp başkanı Ahmet Kutucu için görüşüyor."

Haluk Yürekli: "Ahmet Kutucu ve Berke'yi Eyüpspor satmak istiyor sebebi ekonomik olarak nefes almak istiyor."

Haluk Yürekli: "Galatasaray ile Eyüpspor arasında başka şeylerde biliyorum ama."(Adamın lafını kesme Murat sokacam)

4 aylığına 4.5 m Euro bağlayacağımız, bu sezon şu ana kadar 350-400 küsür dakika alan Skriniar sezon sonuna kadar bizde kaç kere ilk 11 başlar sizce

Mustim biz çaresiz filanda değiliz stoper aciliyeti filan yok bu takımda, stoper lazımsa da 4.5 mio maaşlı bir isim filan değil o kişi. Okan Buruk ve yönetim ne yaşıyor Allah akıl fikir versin. Sağ bek, Hücumcu ve Orta saha ile kapatın kardeşim. Abdülkerim'i yiyecek kafaya koydu herhalde hoca başka mantık bulamıyorum. Üçlü de oynamaz çünkü Okan bey.
A.kerim kendi kendini yedi aylardır damperli kamyon gibi takılıyor sahada. İnanılmaz ağırlaştı, paslar hep hatalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt