- 6 Eylül 2014
- 93.995
- 64.782
- 4.608
Biz istemiyozHaluk Yürekli: "Walker, Milan'a gittiği için Emerson'dan çıkacaklar."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz istemiyozHaluk Yürekli: "Walker, Milan'a gittiği için Emerson'dan çıkacaklar."
Avrupa kupası için risk alınıyor bu sene bir fırsat kadro var elimizde bu paralar onun için verilir.çaresiz kalındığı vakitlerde 1-2 oyuncuya overpay yapmaya bir şey demem ama biz her gelene yüksek maaş vermeye başladık sanki. bu işin sonu kötü olacak diye korkmuyor değilim. hayırlısı
adam yarım yıl için 4.5 mio alacak yarım yıl!! dünyanın açık ara en boş topluluğu gs muhabirleri feda meda diye bunu övüyor!
Gelsin görürüz renkdas, kaç mac cikarir diyeAdam bize geldide battik
Biz istemiyoz
Mustim biz çaresiz filanda değiliz stoper aciliyeti filan yok bu takımda, stoper lazımsa da 4.5 mio maaşlı bir isim filan değil o kişi. Okan Buruk ve yönetim ne yaşıyor Allah akıl fikir versin. Sağ bek, Hücumcu ve Orta saha ile kapatın kardeşim. Abdülkerim'i yiyecek kafaya koydu herhalde hoca başka mantık bulamıyorum. Üçlü de oynamaz çünkü Okan bey.çaresiz kalındığı vakitlerde 1-2 oyuncuya overpay yapmaya bir şey demem ama biz her gelene yüksek maaş vermeye başladık sanki. bu işin sonu kötü olacak diye korkmuyor değilim. hayırlısı
Yardımcı oluruzHaluk Yürekli: "Ahmet Kutucu ve Berke'yi Eyüpspor satmak istiyor sebebi ekonomik sebepler"

A.kerim kendi kendini yedi aylardır damperli kamyon gibi takılıyor sahada. İnanılmaz ağırlaştı, paslar hep hatalıMustim biz çaresiz filanda değiliz stoper aciliyeti filan yok bu takımda, stoper lazımsa da 4.5 mio maaşlı bir isim filan değil o kişi. Okan Buruk ve yönetim ne yaşıyor Allah akıl fikir versin. Sağ bek, Hücumcu ve Orta saha ile kapatın kardeşim. Abdülkerim'i yiyecek kafaya koydu herhalde hoca başka mantık bulamıyorum. Üçlü de oynamaz çünkü Okan bey.