Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elin takımları feneri yalicam diye bedavaya oyuncu verir bizimkiler de Gs yi nasil öpebiliriz derdinde :)

Kaleci seneye lazım ama çizgi kalecisi değil.

Asensio çünkü eski Asensio değil çoğu hala o Real'deki Asensio olduğunu zannediyor. Artık motivasyonu kaybetmiş ve parayı önde tutan bir oyuncu haline geldi. Zaten eski hızı da yok yaşı daha 28 olmasına rağmen. Hâlâ aynı sevgilisi varmı bilmiyorum ama eğer aynı kişiyle beraberse ne demek istediğimi anlarsınız. Gider Isco'yu alırım bundan önce o en azından yine futbol oynama hırsını kaybetmedi.
Amirim forum ne zaman eski hale dönecek, icim karardi

Ben bu Mikautadze denen pushdta çok kuruldum yav. Lan sen kim köpeksin de GS beğenmedin. Defolsun gitsin.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20250120_232927.webp

Ben gözden düsmüs cöp oyuncu istemiyom arkadas burasi cöplük degil, parlamadan piyasa yapmadan iyi scouting yapip alip getirecen bu kadar basit

Ha bunun icin adam gibi scouting ekibi lazim, bizde yok
Galatasaray'ın scout ekibi gayet iyi. O ekip sadece raporlama yapar. Transfer yapmaz. Ayrıca sen yarışmacı takımsın. Öncelikli ihtiyaçlarında deneme yanılma yapamazsın. 1 puan kaybına bile tahammülün olmadığı ortamda bu riskleri almak imkansız gibi bir şey. Oyuncuyu alıp Eyüp gibi bir takıma kiralayarak gelişimini takip edersin. Sonrasında alıp takımına koyabilirsin.

Yerli kadromuz çok kısıtlı ayrıca sene sonu barış giderse enazindan kutucu ile yine yerli olarak doldurmuş oluruz

satin alma opsiyonu zorunlu olmadigi sürece sorun yok, zaten 15 verip almayiz. amac günü kurtarmak olmali simdilik.

Kaleci seneye lazım ama çizgi kalecisi değil.

Asensio çünkü eski Asensio değil çoğu hala o Real'deki Asensio olduğunu zannediyor. Artık motivasyonu kaybetmiş ve parayı önde tutan bir oyuncu haline geldi. Zaten eski hızı da yok yaşı daha 28 olmasına rağmen. Hâlâ aynı sevgilisi varmı bilmiyorum ama eğer aynı kişiyle beraberse ne demek istediğimi anlarsınız. Gider Isco'yu alırım bundan önce o en azından yine futbol oynama hırsını kaybetmedi.
Kiev'den de gol yerse seneye değil hemen alınsın.

İsco, juan mata gibi bir iş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt