Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.466
- 8.809
- 1.698
Elin takımları feneri yalicam diye bedavaya oyuncu verir bizimkiler de Gs yi nasil öpebiliriz derdinde 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amirim forum ne zaman eski hale dönecek, icim karardiKaleci seneye lazım ama çizgi kalecisi değil.
Asensio çünkü eski Asensio değil çoğu hala o Real'deki Asensio olduğunu zannediyor. Artık motivasyonu kaybetmiş ve parayı önde tutan bir oyuncu haline geldi. Zaten eski hızı da yok yaşı daha 28 olmasına rağmen. Hâlâ aynı sevgilisi varmı bilmiyorum ama eğer aynı kişiyle beraberse ne demek istediğimi anlarsınız. Gider Isco'yu alırım bundan önce o en azından yine futbol oynama hırsını kaybetmedi.
Ben bu Mikautadze denen pushdta çok kuruldum yav. Lan sen kim köpeksin de GS beğenmedin. Defolsun gitsin.Bence bunlar topcuya sormuyor
Ben bu Mikautadze denen pushdta çok kuruldum yav. Lan sen kim köpeksin de GS beğenmedin. Defolsun gitsin.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kaç hafta daha sürebilir çalışmalarAmirim forum ne zaman eski hale dönecek, icim karardi
Galatasaray'ın scout ekibi gayet iyi. O ekip sadece raporlama yapar. Transfer yapmaz. Ayrıca sen yarışmacı takımsın. Öncelikli ihtiyaçlarında deneme yanılma yapamazsın. 1 puan kaybına bile tahammülün olmadığı ortamda bu riskleri almak imkansız gibi bir şey. Oyuncuyu alıp Eyüp gibi bir takıma kiralayarak gelişimini takip edersin. Sonrasında alıp takımına koyabilirsin.Ben gözden düsmüs cöp oyuncu istemiyom arkadas burasi cöplük degil, parlamadan piyasa yapmadan iyi scouting yapip alip getirecen bu kadar basit
Ha bunun icin adam gibi scouting ekibi lazim, bizde yok
15m veren haindir
ifb ne zaman almış bedavaya keza kendileri kazıklanmayı severElin takımları feneri yalicam diye bedavaya oyuncu verir bizimkiler de Gs yi nasil öpebiliriz derdinde![]()
15m veren haindir
adminlerin ismi niye lgbt bayrağı gibi olmuş knk.Bir kaç hafta daha sürebilir çalışmalar

Kasimpasa bunlara bedavaya oyuncu vermemismiydi bize de susun diye çakma Koray Avcı vermişlerdi diye hatirliyorumifb ne zaman almış bedavaya keza kendileri kazıklanmayı sever
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 e kendilerini almış beğenmemişler var mı öyle dünya. 6 m sarsınlar peşin.
15m veren haindir
Kiev'den de gol yerse seneye değil hemen alınsın.Kaleci seneye lazım ama çizgi kalecisi değil.
Asensio çünkü eski Asensio değil çoğu hala o Real'deki Asensio olduğunu zannediyor. Artık motivasyonu kaybetmiş ve parayı önde tutan bir oyuncu haline geldi. Zaten eski hızı da yok yaşı daha 28 olmasına rağmen. Hâlâ aynı sevgilisi varmı bilmiyorum ama eğer aynı kişiyle beraberse ne demek istediğimi anlarsınız. Gider Isco'yu alırım bundan önce o en azından yine futbol oynama hırsını kaybetmedi.
15m veren haindir