Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.905
- 59.411
- 3.423
kutucuyu gerçekten istersek fbye gitme ihtimali 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok eskiÜmit davala.
Bitmiş bu iş
artık kimse fbden puan çalamaz, herşey ayarlandı, gizli saklı değil, gözlerimiz önünde cereyan ediyor. Bizim puan kaybetmememiz lazım. Yedeklerimizde aslarımız kadar aslan olmalı ki, hepsini üst üste koyalım.Bu kadar formda adamı kulübede çürütmek doğru olmaz Tolgam. Eyüp fb den puan çalacak güçte olmalı ligin ikinci yarısında da.
Ben gözden düsmüs cöp oyuncu istemiyom arkadas burasi cöplük degil, parlamadan piyasa yapmadan iyi scouting yapip alip getirecen bu kadar basitKimi alcaz baba. Abi milan ın as oyuncusunu nereye çekiyorsun buraya adam gözden düşecek ki gelcek Türkiye ligi burası. Kim serie a epl bırakır gelir buraya gözden düşmedikçe.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu adama trabzon sehri kucuk geliyor artik tutun kolundan getirin istanbula
avrupada kritik donemecteyken bu sezon 600 dk oynamış bir adamı ne ara hazırlayıp faydalanacagız zaten sorun o.Jelert örneği doğru bir örnek olmamış.Jelert takımında düzenli oynayan genç yaşında bilmem kaç defa CL maçına cikmis bir adam diye burda şak şaklanıyordu.Asensio kendini ispatlamış Real Madrid,PSG görmüş bir oyuncu.Bu devre arası geleceğe yatırım yapacak vaktimiz maalesef yok.
Kadro kalitesini ve derinliğini gelir gelmez arttıracak adam lazım.Noname adam her yaz 1 2 tane denenir tutar tutmaz,ama şu an zamanı değil Avrupa'da bu kadar kritik dönemeçteyken
Çöp seviyom ben geri dönüşüm kırmızı çizgimizdirBen gözden düsmüs cöp oyuncu istemiyom arkadas burasi cöplük degil, parlamadan piyasa yapmadan iyi scouting yapip alip getirecen bu kadar basit
Ha bunun icin adam gibi scouting ekibi lazim, bizde yok
Kaleci seneye lazım ama çizgi kalecisi değil.Olmaz kaleci lazım. Asensio'ya niye yok çektin detaylı açıklama Alper admir
Yasin Öztekin tuttugurbolar bizde tutmuyor
Paraya kalmış iş belli ki. İstedikleri parayı vermemişiz onlar da gelmek istememiş ben öyle okudum.yav bu adamlar bizi istemıyorsa ne diye transfer görüşmesi yapıyorsunuz
her sene aynı mevzu
önce oyuncuyu bi yoklayın gelir misin diye
Çünkü iyi bir Galatasarayli sene de 5 kere ret yeryav bu adamlar bizi istemıyorsa ne diye transfer görüşmesi yapıyorsunuz
her sene aynı mevzu
önce oyuncuyu bi yoklayın gelir misin diye
Bisey anlamadim hocam, gurbo olduguma yazÇöp seviyom ben geri dönüşüm kırmızı çizgimizdir
Bence bunlar topcuya sormuyorParaya kalmış iş belli ki. İstedikleri parayı vermemişiz onlar da gelmek istememiş ben öyle okudum.
+ Sakatlikla ugrasip kendinede gelememis bir oyuncu.Asensio aradigimiz oyuncu degil