Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ç
Bu kadar formda adamı kulübede çürütmek doğru olmaz Tolgam. Eyüp fb den puan çalacak güçte olmalı ligin ikinci yarısında da.
artık kimse fbden puan çalamaz, herşey ayarlandı, gizli saklı değil, gözlerimiz önünde cereyan ediyor. Bizim puan kaybetmememiz lazım. Yedeklerimizde aslarımız kadar aslan olmalı ki, hepsini üst üste koyalım.

Kimi alcaz baba. Abi milan ın as oyuncusunu nereye çekiyorsun buraya adam gözden düşecek ki gelcek Türkiye ligi burası. Kim serie a epl bırakır gelir buraya gözden düşmedikçe.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gözden düsmüs cöp oyuncu istemiyom arkadas burasi cöplük degil, parlamadan piyasa yapmadan iyi scouting yapip alip getirecen bu kadar basit

Ha bunun icin adam gibi scouting ekibi lazim, bizde yok

Jelert örneği doğru bir örnek olmamış.Jelert takımında düzenli oynayan genç yaşında bilmem kaç defa CL maçına cikmis bir adam diye burda şak şaklanıyordu.Asensio kendini ispatlamış Real Madrid,PSG görmüş bir oyuncu.Bu devre arası geleceğe yatırım yapacak vaktimiz maalesef yok.
Kadro kalitesini ve derinliğini gelir gelmez arttıracak adam lazım.Noname adam her yaz 1 2 tane denenir tutar tutmaz,ama şu an zamanı değil Avrupa'da bu kadar kritik dönemeçteyken
avrupada kritik donemecteyken bu sezon 600 dk oynamış bir adamı ne ara hazırlayıp faydalanacagız zaten sorun o.

Ben gözden düsmüs cöp oyuncu istemiyom arkadas burasi cöplük degil, parlamadan piyasa yapmadan iyi scouting yapip alip getirecen bu kadar basit

Ha bunun icin adam gibi scouting ekibi lazim, bizde yok
Çöp seviyom ben geri dönüşüm kırmızı çizgimizdir

Olmaz kaleci lazım. Asensio'ya niye yok çektin detaylı açıklama Alper admir
Kaleci seneye lazım ama çizgi kalecisi değil.

Asensio çünkü eski Asensio değil çoğu hala o Real'deki Asensio olduğunu zannediyor. Artık motivasyonu kaybetmiş ve parayı önde tutan bir oyuncu haline geldi. Zaten eski hızı da yok yaşı daha 28 olmasına rağmen. Hâlâ aynı sevgilisi varmı bilmiyorum ama eğer aynı kişiyle beraberse ne demek istediğimi anlarsınız. Gider Isco'yu alırım bundan önce o en azından yine futbol oynama hırsını kaybetmedi.

gurbolar bizde tutmuyor
Yasin Öztekin tuttu
Emre Mor kafadan kontaktı
Emre Akbaba sakatlanmasa tutabilirdi
Jimmy Durmaz tutmadı ama yaşlı geldi
Koray günter tutmadı
Barış Özbek tutmadı
Tolga ciğerci tuttu
Sinan gümüş tuttu
Hakan Balta tuttu
Tarık Çamdal tutmadı

Altyapı eğitimini sağlam alıyor bunlar ligde her türlü iş yapar da 10m etmez tabi

yav bu adamlar bizi istemıyorsa ne diye transfer görüşmesi yapıyorsunuz

her sene aynı mevzu

önce oyuncuyu bi yoklayın gelir misin diye
Paraya kalmış iş belli ki. İstedikleri parayı vermemişiz onlar da gelmek istememiş ben öyle okudum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250120_222029_Chrome.webp
    Screenshot_20250120_222029_Chrome.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt