Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davinson-skriniar-abdülkerim
barış-torreira-sara-jakobs
yunus-mertens
osimhen

kaan
berkan
batshuayi
kutucu
sallai

1-2 daha transfer ile güzel bir geniş kadromuz olur

West Ham, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a 25+5 milyon pound resmi teklif yaptı. Devre arası almak istiyorlar. Galatasaray 40 milyon pound + bonuslar cevabını verdi. (TV100/İbrahim Seten)

İngilizler genelde devre arasında para verme konusunda kafayı kırmış oluyor. 35-40 arası net bir bonservis gayet iyi olur. Tabi onun ikamesi ne olur, nereye harcanır önemli kısım.

Hocam''Renkdaş bu takım şampiyonluk yarışında ve uefayı hedefliyor şuan.''Uefayı anca pasta keserekk hedefliyor.3 kulvarda hedefi olan takım yedeğe oyunu tutacak oyuncu transfer ederdi yazın.Kaç puan kaybettik konferans ligi takımlarına.Okan burugun eksikleri+yönetim ile uefada yarı final bile clde şampiyon olmak kadar hayal.Kaç yıldır izliyoruz şu takımı çok belli.
IMG_5986.webp

Nöbeti ben açarsam
- Disasi
- Skriniar
- lemina
- maestro
-cherki
-kutucu
vaadediyorum

Hocam''Renkdaş bu takım şampiyonluk yarışında ve uefayı hedefliyor şuan.''Uefayı anca pasta keserekk hedefliyor.3 kulvarda hedefi olan takım yedeğe oyunu tutacak oyuncu transfer ederdi yazın.Kaç puan kaybettik konferans ligi takımlarına.Okan burugun eksikleri+yönetim ile uefada yarı final bile clde şampiyon olmak kadar hayal.Kaç yıldır izliyoruz şu takımı çok belli.
Bence de uzak hayal de böyle hayallerin varsa fm de avrupa orta alt sıra takımı yönetir gibi hamleler yapamazsın. Paradan önce başarıyı hedeflemen lazım. Önce başarı sonra para

Ulan bir bakıyorum Kutucu GS’de sonra bir bakıyorum öyle bişey yok diyorlar. Abv böyle işin.

West Ham, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a 25+5 milyon pound resmi teklif yaptı. Devre arası almak istiyorlar. Galatasaray 40 milyon pound + bonuslar cevabını verdi. (TV100/İbrahim Seten)

İngilizler genelde devre arasında para verme konusunda kafayı kırmış oluyor. 35-40 arası net bir bonservis gayet iyi olur. Tabi onun ikamesi ne olur, nereye harcanır önemli kısım.
Adamları kaçıracaklar direkt versinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt