Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de para mı vereceğiz.

kutucu iyi topcu

Bunu bilmiyordum. Engeli basarım artık da kaynak TV100 diyor.
Çok defa söyledim burada genel Türkiye gündemi başlığında söyledim @Alper Altun görsün belki o da yasaklı kaynak yapar
Adminlerini ifşa etmişlerdi gs sözlükte ki gs aleyhine nekadar pislik haber var anında paylaşıyorlar üstelik spor sayfası filan değil bunlar

sözleşmeye madde ekleyiniz

- ifb maçında 1 maçlık eyüpspor kadrosuna dönecektir.

Bence de uzak hayal de böyle hayallerin varsa fm de avrupa orta alt sıra takımı yönetir gibi hamleler yapamazsın. Paradan önce başarıyı hedeflemen lazım. Önce başarı sonra para
Katılıyorum bunu yapabilmek için 12 kişiyle mi ortasahada oynayacağız diyip elinde ortasaha kalmayınca''Takım avrupa maçına konsantrasyon olamıyor''diyememeleri lazım kendi hataları ve geri dönecek yer yok buradan.Yaz ayında uefa hayalinin kararını kötü anlamda verdiler.Avrupada tottenham hariç iiyi oynadıgımız maç yok.Bir tane ofansif olarak elfsborga oynadık ondada son dakika icardi girdi attı.

Galatasaray’ımızın tarihi ortalama 11-12 senede bir tekerrür etmeye devam ediyor. Muhtemelen seneye de maaşı ödenmedi diye bir topçuyu elden kaçırırız
IMG_8512.webp

Çok defa söyledim burada genel Türkiye gündemi başlığında söyledim @Alper Altun görsün belki o da yasaklı kaynak yapar
Adminlerini ifşa etmişlerdi gs sözlükte ki gs aleyhine nekadar pislik haber var anında paylaşıyorlar üstelik spor sayfası filan değil bunlar
Bastım engeli heis karşıma çıkmaz daha :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt