Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Skora baksan Dybala bugün 1 gol 1 asist ama oynadığı topu hiç beğenmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top girmeyince değil sen atak sirkülasyonunu sağladığın zaman 1-2-3-4-5-6 kaçar 10'da yine sokarsın ama Demirbay gibi daha pas atmaya gücü olmayan adam yüzünden bugün Jakobs götümüzü kurtarıyorda 1 puan alıyoruz.Insanlar hala futbolun dinamikleri,bilmeden burda otmesi gercekten komik.
Futbol dinamik oyundur, kurdugun kadro noktaya kadar eksiksiz degilse ve top girmiyorsa, yapacan hic birsey yoktur.
Ister Haaland + Osimhen cift forvet oynat, bazen top girmiyence girmiyor.
Sanki Sampiyonlar ligi finali yada liderligi kaybettik.
Arkadaslar, puan kayiplari olacak. Bunu alisin, Senin takimin 2004 Arsenal degilse burun kivirmayin, burasi Turkiye.
Bizim ve ifbin arasinda 10 kat oyun kalitesi var.
Bu oyunu okadar ciddi almayin, oyuncular villalarina donerken, sen uzulerek yatiyorsun, salin..
berkan iyi oynadı ama enteresan şekilde. beklemediğim bir performanstı.Bugun apo kötüydü, yedek sol stoper olmadığı için berkan stoper oynadı
Kafayı yiyicem ya
Top girmeyince değil sen atak sirkülasyonunu sağladığın zaman 1-2-3-4-5-6 kaçar 10'da yine sokarsın ama Demirbay gibi daha pas atmaya gücü olmayan adam yüzünden bugün Jakobs götümüzü kurtarıyorda 1 puan alıyoruz.
Gol atmamız lazımken random pas atan Demirbay varken sağ taraftan hiç bindirmeyen Kaan varken yangın gayet doğal çünkü bu takımın defoları net şekilde gözüküyor.
Mesela Sara sezonu kapatsa bu takım 8 değil 12 puandan bile verir.
Bugun iyi oynuyor gözüküyor avrupa ligi çeyrekte oynasın sen o zaman görberkan iyi oynadı ama enteresan şekilde. beklemediğim bir performanstı.
İlk 11 + yedek yani karma lazım.Yahu arkadaşlar ben birşey anlamıyorum.Hala alternatif diyoruz.Bu akşam oynanan oyunu rotasyonlu kadroylamı oynadık?
Bize ilk 11’e mi transfer lazım yedeklere mi.?
Sende istedigine inanabilirsin rtsBu masallara inanmıyorum siz inanabilirsiniz.
berkan iyi oynadı ama enteresan şekilde. beklemediğim bir performanstı.
Geçen senede öyleydi son maçlarda hep dinamo gibiydi hoca Karagümrük maçında gol attıktan sonra fener maçında Kereminho'yu oynattı 10 kişiye pozisyona giremeden maçı kaybettik 3 tane sorumlusu vardı Kaan, Demirbay, Ziyech.,berkan iyi oynadı ama enteresan şekilde. beklemediğim bir performanstı.
Bende de öyle oluyor@Uğur İz forumdaki yazıların birbirine girmesi probleminin çözümü var mı. Çerezleri, geçmişi siliyorum bir süre sonra yine bozuluyor
Nuri bize gelsin diyenler vardi lanFrankfurt 2 yaptı Nuri kovulur bugün.
Dortmund çok ama çok kötü. Adamlar ceza sahasında kendini atıp atıp penaltı almaya çalıştı en az 3 kere izlediğim bölümde.
%90 eminim ki bankalar birliği anlaşması bahane edilip transfer yapılmayacak geçen senenin bir benzerini yaşayacağız.Sakin kafayla düşünüyorum, bizim sorunumuz ne ileride bitirici bir oyuncu yok. Ligin en iyi bitirici oyuncu kim? Ahmet kutucu, üstelik yerli niye almıyoruz bu adamı? Osimhen bu adama her türlü gol attırır