Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skora baksan Dybala bugün 1 gol 1 asist ama oynadığı topu hiç beğenmedim

Insanlar hala futbolun dinamikleri,bilmeden burda otmesi gercekten komik.

Futbol dinamik oyundur, kurdugun kadro noktaya kadar eksiksiz degilse ve top girmiyorsa, yapacan hic birsey yoktur.

Ister Haaland + Osimhen cift forvet oynat, bazen top girmiyence girmiyor.

Sanki Sampiyonlar ligi finali yada liderligi kaybettik.

Arkadaslar, puan kayiplari olacak. Bunu alisin, Senin takimin 2004 Arsenal degilse burun kivirmayin, burasi Turkiye.

Bizim ve ifbin arasinda 10 kat oyun kalitesi var.

Bu oyunu okadar ciddi almayin, oyuncular villalarina donerken, sen uzulerek yatiyorsun, salin..
Top girmeyince değil sen atak sirkülasyonunu sağladığın zaman 1-2-3-4-5-6 kaçar 10'da yine sokarsın ama Demirbay gibi daha pas atmaya gücü olmayan adam yüzünden bugün Jakobs götümüzü kurtarıyorda 1 puan alıyoruz.

Gol atmamız lazımken random pas atan Demirbay varken sağ taraftan hiç bindirmeyen Kaan varken yangın gayet doğal çünkü bu takımın defoları net şekilde gözüküyor.

Mesela Sara sezonu kapatsa bu takım 8 değil 12 puandan bile verir.

Yahu arkadaşlar ben birşey anlamıyorum.Hala alternatif diyoruz.Bu akşam oynanan oyunu rotasyonlu kadroylamı oynadık?
Bize ilk 11’e mi transfer lazım yedeklere mi.?

@Uğur İz forumdaki yazıların birbirine girmesi probleminin çözümü var mı. Çerezleri, geçmişi siliyorum bir süre sonra yine bozuluyor

Top girmeyince değil sen atak sirkülasyonunu sağladığın zaman 1-2-3-4-5-6 kaçar 10'da yine sokarsın ama Demirbay gibi daha pas atmaya gücü olmayan adam yüzünden bugün Jakobs götümüzü kurtarıyorda 1 puan alıyoruz.

Gol atmamız lazımken random pas atan Demirbay varken sağ taraftan hiç bindirmeyen Kaan varken yangın gayet doğal çünkü bu takımın defoları net şekilde gözüküyor.

Mesela Sara sezonu kapatsa bu takım 8 değil 12 puandan bile verir.

maydono doner xxl durum ismarla bumudum

Yahu arkadaşlar ben birşey anlamıyorum.Hala alternatif diyoruz.Bu akşam oynanan oyunu rotasyonlu kadroylamı oynadık?
Bize ilk 11’e mi transfer lazım yedeklere mi.?
İlk 11 + yedek yani karma lazım.

11'de net sağ bek + 10 numara lazım Mertens rotasyona kayacak.

Yedekten oyuna girenlerde de daha agresifleşmemiz lazım bu kadroyla olmuyor.

berkan iyi oynadı ama enteresan şekilde. beklemediğim bir performanstı.
Geçen senede öyleydi son maçlarda hep dinamo gibiydi hoca Karagümrük maçında gol attıktan sonra fener maçında Kereminho'yu oynattı 10 kişiye pozisyona giremeden maçı kaybettik 3 tane sorumlusu vardı Kaan, Demirbay, Ziyech.,

Allahtan hoca makulda Konyaspor deplasmanında Demirbay'ı kesip tekrar Berkan'a verdi yoksa orada yine kazanamazdık.

Geçen sene Ndombele, Zaha, Ziyech, Oliveira isimsel olarak iyi gözükse bile fiziksel ve mental olarak tamamen bitik adamlardan kurulu rotasyon CL'de oyuna girince takımın seviyesi düşüyordu.

Bu sene hepsinden çok şükür kurtulduk ama yerlerine kimse alınmadı tamamen pas geçildi alt yapı oyuncuları filan koyuluyor ya da geçen sene 11'de bitmiş Demirbay koyuluyor.

Yedekten Sallai hariç bizim pres futboluna uygun 1 tane adam bugün sahaya giremedi 1'e 1'de üstünlük kurabilecek tek Sallai vardı Kaan çıktı o girince sistem değiştirip çatır çatır oynadık.

Bazı şeyler önümüzde her transfer dönemi gibi aceleye gerek yok zihniyeti bizi bitiren zihniyettir.

Senelerdir şu zihniyetten kurtulsak belki Bayern olmuştuk ama Galatasaray düşmanı uzakta aramamalı gidip Adaya 126 m TL harcayan zihniyettir.

Frankfurt 2 yaptı Nuri kovulur bugün.

Dortmund çok ama çok kötü. Adamlar ceza sahasında kendini atıp atıp penaltı almaya çalıştı en az 3 kere izlediğim bölümde.

Sakin kafayla düşünüyorum, bizim sorunumuz ne ileride bitirici bir oyuncu yok. Ligin en iyi bitirici oyuncu kim? Ahmet kutucu, üstelik yerli niye almıyoruz bu adamı? Osimhen bu adama her türlü gol attırır

Sakin kafayla düşünüyorum, bizim sorunumuz ne ileride bitirici bir oyuncu yok. Ligin en iyi bitirici oyuncu kim? Ahmet kutucu, üstelik yerli niye almıyoruz bu adamı? Osimhen bu adama her türlü gol attırır
%90 eminim ki bankalar birliği anlaşması bahane edilip transfer yapılmayacak geçen senenin bir benzerini yaşayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt