Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.094
- 39.414
- 3.993
Bakalım esas parayı kime gömecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
I. Hatipoglu: "Bize bir zenci gonder"Slavia Prag 'ın zencilerinden birini alsınlar, tutmama ihtimali yok.
Muradım Aurier in menajeriyle konuşacaktın. Real Madrid transferi nedeniyle bu aralar yoğun demiştin, konuşabildin mi gardaşım senden haber bekliyoruzHadi bakim
Muslera
Emerson Royal-Davinson Sanchez-Skriniar-Jakobs
Lucas Torreira-Gabriel Sara
Yunus Akgün-Zirkzee-Barış Alper Yılmaz
Osimhen
Konuştum Aziz'imMuradım Aurier in menajeriyle konuşacaktın. Real Madrid transferi nedeniyle bu aralar yoğun demiştin, konuşabildin mi gardaşım senden haber bekliyoruz![]()
Kesinlikle 3lü oynanmayacak 4lü savunmayla oynayacazhem skriniar hem emerson alınacak ise;
üçlü mü dörtlü mü oynacağımız konusunda aydınlatılmam gerekiyor
skriniar emerson sanchez apo ve jakobs aynı anda sahada olacaksa barışı sattık demektirhem skriniar hem emerson alınacak ise;
üçlü mü dörtlü mü oynacağımız konusunda aydınlatılmam gerekiyor
Sami değil YusufKutu kutu pense
Elma mi yerse
Arkadaşım Sami
Arkasını dönse
Dur la hatirladim. Sessegnon. Hatta MT'a gidecekti sonra bjr anda kayboldu herif.Arif abi baktım da 6 tane sağ bekleri varmış o zamanlar bunların yavAralarında en çok oynayanı şu an Midtyjlland'a gitmiş yav
![]()
Konuştum Aziz'imAurier için menajeri Real Madridle görüşüyomuş daha sonra ilgilenecekmiş transferlerle yav
![]()
Bizim bu sezon faizle birlikte 2.6 olmuştu. Bjk'nin çıkması için lazım olan para 90 milyon euro diyorlardı Fb'nin tam ne kadar bilmiyorrum ama 85-100 milyon euro arası sanırım.O iş imkansız 2 büyük kulüp kendi imkanıyla çıktı diğerleri de çıksın. Zaten altı üstü 2 milyar borç var ödeyemeyecek durumda değiller, devlet karışmaz.
Yaza doğru acur kanalında bir fenerol daha başlatır.