- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.083
- 6.838
Diouf icin 15 milyon euro teklif etti Palace 2 hafta evvel ama az bulundugu icin kabul etmemisler. 20 istiyorlarmis.Alper baba fener maçından zencileri çok iyidi. Defansa Ogbu ortaya sahaya Malick Diouf![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diouf icin 15 milyon euro teklif etti Palace 2 hafta evvel ama az bulundugu icin kabul etmemisler. 20 istiyorlarmis.Alper baba fener maçından zencileri çok iyidi. Defansa Ogbu ortaya sahaya Malick Diouf![]()
İngiltere'nin Alt Lig Takımları'nda oynuyomuş Arif abi o yavDur la hatirladim. Sessegnon. Hatta MT'a gidecekti sonra bjr anda kayboldu herif.
Diouf icin 15 milyon euro teklif etti Palace 2 hafta evvel ama az bulundugu icin kabul etmemisler. 20 istiyorlarmis.
343hem skriniar hem emerson alınacak ise;
üçlü mü dörtlü mü oynacağımız konusunda aydınlatılmam gerekiyor
Değil ulanMenajerinin ismi Sülün Osman olabilir mi Muradım Balparmağım![]()
Kiralayacağız adamı Milan'dan aldığı paranın yarasını vereceğiz Milan kabul ederse o yüzden bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum. En fazla TR'ye gelmek istemiyordur o kadar.İnanmak istemiyorum ama doğruysa bize Al Nassr muamelesi çekiyorlar demektir. Bu imaj yapıştı mı kolay kolay da çıkmaz aman diyim
20 cok para, o ligde oynayan oyuncu icin en azindan bizim vermemiz dogru degil.Baba bizim bütçemiz var, Diouf orta sahanın her yerinde oynar, ciğersiz. Göztepedekiler gibi ürkütücü fiziği var. Tam Türkiye Ligini sırtlayacak profil.
Jelert ten sonra her şey olabilir kanaatindeyim.20 cok para, o ligde oynayan oyuncu icin en azindan bizim vermemiz dogru degil.
olur mu dersin
Galatasaray isteyince değere bindi. Şenol Güneş taş koydu o işe büyük ihtimal.Eren Elmalı'dan vazgeçildiyse iyi barî
Bunun kactane adi varSami değil Yusuf
Yakında kulüpler birliğinden "Galatasaray'a yerli topçu satmayın" kararı falan çıkarabilirler. O derece kompleksli ve kindar bir kitleyle mücadele halindeyiz.Besiktas Eren'i istesin Senol onu hemen verir.