Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı kullanıcılarda şimdiden 6,7 şehit var ,
Devamı gelecek gibi , eleştiri yapalım küfür hakaret kabul edilemez

ben Erden Timurun burada ki ruhuyum

sizin gibilere sallailere 2,5 verenler müstehak
Zahaya, ziyeche, olivieraya, yusufa, auriere, ndombeleye, micoya, seferovice daha niceleri verme ok. Ben beğenmiyorum erden timuru. Beğenmek zorunda değilim. Beğendin diye de sana hakaret etmedim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_7552.webp

40 lık mertens kurtarıcı bu takımda. Bu takım yetersiz, 2 senedir torreiranın yedeği yok.

Bu takım bitik, keremlerle berkanlarla yunuslarla bir hedef koyamazsın. Form tuttular iyi gittiler 10 maç, düşüşe geçince böyle rezillikler izlemek zorunda kalıyorsun. Ortada bir oyun yok, ortada futbola dair bir olay olsa dersinki düzelirler.
Hepsi suçlu da oyuncu bazlı konuşunca suçun hepsi oyuncudaymış gibi görünüyor,asıl suçlu okan aradan sıyrılıyor,sıyrılamaz,sıyrılttırmammmm

Malesef transferler de çoğunlukla karavana atıyoruz. Bu nedenle en az 10 adam alınmalı ki biri tutsun

Bu oyuncuların miladı doldu. 2 sene başarı için teşekkür ederiz, artık yeni yüzler takıma kazandırılıp bu arkadaşlar yedeğe çekilmeli.

Real Madrid bile efsane oyuncularını formdan düştükleri zaman kapıya koyuyor. Burası Galatasaray en formda en güncel oyuncular oynamalı çürük elmalar değil.
Mesele oyuncu grubu değil, bence hoca. Tüm takım 13 kişi etrafında dönüyor. Eksikler yaz transfer döneminde giderilmedi. İnatla 70 dk önce oyuncu değiştirmiyor. Bu oyuncular robot değil.. değişikliği de yanlış yapıyor, oyunu okuyamadığı için.. mesela Kaan neden sağ bek? Evet, sağ bek yok; Kaan yapamıyor, at sanchezi sağa koy nelsonu stopere. Yada başka birşey dene.. aç bak barış kaç maç oynamış, bu yaşta mertens kaç dk oynamış? Real her zaman en iyisini alır, onun için sorun değil; sen ise 18 m ancak verebiliyorsun, nasıl yeni yüzler getireceksin.. ayrıca jelert neden oynayamıyor? Neden bu sezon çöp oldu nelson? Yerini doldurdun mu Aktürkoğlunun? Şu an puan alan formadır ve yorgunluğa rağmen yetenekli topçular; yoksa hocanın teknik taktik dizilişi ile oyuna müdahalesi ile değil..

O zaman hataya devam edecek Okan hoca zira 3'lüye dönmemek büyük hata.
Sagbek ile nasil ucluya gecelim ki? Bosuna Emerson haberleri cikmadi demek sagbek calismasi var. Diger turlu sag kanat beki olarak kullanir mi bilemem tabi ama oyle yada boyle oraya oyuncu lazim, Kaan ile gitmiyor o bolge.

Yönetim anlamiyor mu yoksa beceriksiz mi? Kadronun darlığına bak

Geçen senenin tekrarı gibi oluyor,
Ayağımıza gelen fırsatı teptik, kopenhaga kazanmak zorunda olarak gittik.
Sonuç hüsran sonra da praga şok eleniş.
Bu sene de beraberlik cepte gideceğimiz Ajax deplasmanına kazanmak zorunda olarak gidiyoruz. Yine kazanıcaz, edicez lafları başladı.
Bu filmin sonu play-off’da şok elenişe doğru gidiyor.
Takım aşırı yorgun, bitik. Bazı bölgelerde o bölgenin adamı bile oynamıyor aynı geçen seneki gibi.
Bu gidişle Avrupa’dan elenicez ve tek kulvarda son bi gazla şampiyon olacaz.
Yalnız yöneticilerin hatırlaması gerek, papaz her gün pilav yemez, Avrupayı ikinci plana atan yönetim de Galatasarayda çok uzun duramaz.

Zahaya, ziyeche, olivieraya, yusufa, auriere, ndombeleye, micoya, seferovice daha niceleri verme ok. Ben beğenmiyorum erden timuru. Beğenmek zorunda değilim. Beğendin diye de sana hakaret etmedim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kötü oynatan hocanıza adam futbolcu yetiştiremedi!

olivera depreme kadar çok iyi futbol oynuyordu!

zaha-ziyech ikilisi bu hocanızın 10 maçını kurtardı!

yusuf alınırken burada tamda senin gibi scoutcular "bizi en çok heyecanlandıran transfer" diyırdu

miçö hocanızın özel isteği idi!!!!

YETER ARTIK!

Bir Galatasaraylı şu adamın değerini bilmiyorda yaşananları hak ediyordur!

Erden Timur İcardiyi alırken bizde Seferoviç var gerek yok diyen hocanızdı!

Bu takımın gerçek UR unu hala anlayamıyorsunuz!

Bu kadar zenginlik içinde bu adam bize rezillik yaşatıyor!

Oynattığı kötü futbol Erden Timuruda yedirtti!

Sagbek ile nasil ucluya gecelim ki? Bosuna Emerson haberleri cikmadi demek sagbek calismasi var. Diger turlu sag kanat beki olarak kullanir mi bilemem tabi ama oyle yada boyle oraya oyuncu lazim, Kaan ile gitmiyor o bolge.
Sağ bek aldıracağına göre 4'lü olacak işte bu da büyük bir hata. Hoca yanlış yolda demek ki. Oysa alması gereken basit 9.5 no, stoper, orta saha. Hatta belki de bir 10 no daha alıp 3-4-1-2'de devam etmeliydi bence. 4'lüye dönecekse geçmiş olsun bence.

Kadroya girdiğinde etki etmeyecek adam almaları bıktırdı artık. İlk 11de 6 yabancı ile oynuyoruz ki muslera da çıksa 5. Yaptığımız yabancıların transferlerinin çoğu karavana. Mesela sözde kadroya yazacağımız sallai olsa ne olur olmasa ne olur. Yapılması düşünülen oyuncular da aynı. Stoper gelecek adam zaten 4 ay kalacak 1 ay forma girmesini bekleyeceğiz çünkü maç eksiği var. Sağ bek istiyoruz milanlılar gittiği için mutlular. Sözde şampiyonluk hedefi olan takım milanın çöpü için mi uğraşır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt