- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.062
- 6.838
Hem sagbek hem stoper aldiracakmis dedi Okan Buruk, bu konuda netlesmis oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terbiyeli ol. Baban mı erden timur ? Hayirdir ?
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderild
dörtlüye mi dönüyoruzHem sagbek hem stoper aldiracakmis dedi Okan Buruk, bu konuda netlesmis oldu.
Zahaya, ziyeche, olivieraya, yusufa, auriere, ndombeleye, micoya, seferovice daha niceleri verme ok. Ben beğenmiyorum erden timuru. Beğenmek zorunda değilim. Beğendin diye de sana hakaret etmedim.ben Erden Timurun burada ki ruhuyum
sizin gibilere sallailere 2,5 verenler müstehak
O zaman hataya devam edecek Okan hoca zira 3'lüye dönmemek büyük hata.Hem sagbek hem stoper aldiracakmis dedi Okan Buruk, bu konuda netlesmis oldu.
Hepsi suçlu da oyuncu bazlı konuşunca suçun hepsi oyuncudaymış gibi görünüyor,asıl suçlu okan aradan sıyrılıyor,sıyrılamaz,sıyrılttırmammmm40 lık mertens kurtarıcı bu takımda. Bu takım yetersiz, 2 senedir torreiranın yedeği yok.
Bu takım bitik, keremlerle berkanlarla yunuslarla bir hedef koyamazsın. Form tuttular iyi gittiler 10 maç, düşüşe geçince böyle rezillikler izlemek zorunda kalıyorsun. Ortada bir oyun yok, ortada futbola dair bir olay olsa dersinki düzelirler.
Mesele oyuncu grubu değil, bence hoca. Tüm takım 13 kişi etrafında dönüyor. Eksikler yaz transfer döneminde giderilmedi. İnatla 70 dk önce oyuncu değiştirmiyor. Bu oyuncular robot değil.. değişikliği de yanlış yapıyor, oyunu okuyamadığı için.. mesela Kaan neden sağ bek? Evet, sağ bek yok; Kaan yapamıyor, at sanchezi sağa koy nelsonu stopere. Yada başka birşey dene.. aç bak barış kaç maç oynamış, bu yaşta mertens kaç dk oynamış? Real her zaman en iyisini alır, onun için sorun değil; sen ise 18 m ancak verebiliyorsun, nasıl yeni yüzler getireceksin.. ayrıca jelert neden oynayamıyor? Neden bu sezon çöp oldu nelson? Yerini doldurdun mu Aktürkoğlunun? Şu an puan alan formadır ve yorgunluğa rağmen yetenekli topçular; yoksa hocanın teknik taktik dizilişi ile oyuna müdahalesi ile değil..Bu oyuncuların miladı doldu. 2 sene başarı için teşekkür ederiz, artık yeni yüzler takıma kazandırılıp bu arkadaşlar yedeğe çekilmeli.
Real Madrid bile efsane oyuncularını formdan düştükleri zaman kapıya koyuyor. Burası Galatasaray en formda en güncel oyuncular oynamalı çürük elmalar değil.
Sagbek ile nasil ucluya gecelim ki? Bosuna Emerson haberleri cikmadi demek sagbek calismasi var. Diger turlu sag kanat beki olarak kullanir mi bilemem tabi ama oyle yada boyle oraya oyuncu lazim, Kaan ile gitmiyor o bolge.O zaman hataya devam edecek Okan hoca zira 3'lüye dönmemek büyük hata.
İbrahim Hatipoğlu: "Belli aşamalara gelmiş transfer görüşmelerimiz bulunuyor. Herkes bu konuda müsterih olsun."
Çok rahatladım be
Bilmiyorum vallah. Oyuncular bir gelsin anlariz.dörtlüye mi dönüyoruz
Zahaya, ziyeche, olivieraya, yusufa, auriere, ndombeleye, micoya, seferovice daha niceleri verme ok. Ben beğenmiyorum erden timuru. Beğenmek zorunda değilim. Beğendin diye de sana hakaret etmedim.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağ bek aldıracağına göre 4'lü olacak işte bu da büyük bir hata. Hoca yanlış yolda demek ki. Oysa alması gereken basit 9.5 no, stoper, orta saha. Hatta belki de bir 10 no daha alıp 3-4-1-2'de devam etmeliydi bence. 4'lüye dönecekse geçmiş olsun bence.Sagbek ile nasil ucluya gecelim ki? Bosuna Emerson haberleri cikmadi demek sagbek calismasi var. Diger turlu sag kanat beki olarak kullanir mi bilemem tabi ama oyle yada boyle oraya oyuncu lazim, Kaan ile gitmiyor o bolge.
Bana niye inanmadın admirim, söylemiş idim :crushed: jsjsjHem sagbek hem stoper aldiracakmis dedi Okan Buruk, bu konuda netlesmis oldu.
Bek ve Stoper amirim