Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anket de yer alan isimlerden once - daha once de cokca dedim kadro olarak sorunumuz daha buyuk - bu bariz net .

dolayisiyla oy vermedim. anca diger secenegini secerdim, o da farkli bolge oyuncu/lari olmasi kaydiyla .

halen , teknik olarak sorunun ana nedeni olan bolgeleri gormezden gelmek nerden baksan elde kalir bir durum .

sezon , sara ,kismen odakli/dayali gidemez . lucas zaten kretiflik yok gibi .
dolayisiyla bu bolgeye ivedi bir dokunus sart . lemina ismi gecmisti. saglam lemina fark ettirir elbet .
mertens yas ve yogunluk,fizik guc dolayli bu kadarini verebilir.ekonomik kullanmayi bi turlu beceremiyoruz.
yunus yorgunluktan randimani bariz dususte . baris da halen tam yerinde oynatilmamanin savrukluguyla cabaliyor.

sag bek mutlak elzem . kaan dolayli kendi yarim sahamizda oynayan bir bek gorunumundeyiz .
progresif olarak one cikip ondekilere destek olabilecek ekstrasi olan bir profile gidilmeli .
nacizane celta'li ve almeria'li isimleri yazmistim .

yedek rotasyon mutlak elzem . demirbay temelli , efe-eyup'u kiralik elden cikarip rotasyonu kompakt diri isimlerle degistirmeli .

saglam ~ bildigim skriniar olmasi sartiyla ,bu savruk defans hattimiza bir cok yonden ilac olur . maas ve bonservis den bagimsizdir yorumum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli daha once de bu noktalari yorumlamistik hatirlarsaniz . <->
dolayisiyla yineliyorum. 3.bolge onceliikli transfer anlayisina olumlu bakmiyorum / cekimserim nacizane .
transfer ozelinde , gozlemlerim den yola cikarak ; oncelik ve hayati kritik bolgeler tarafim adina farkli mevkiler .burasi net .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

bu kötü oynatan hocanıza adam futbolcu yetiştiremedi!

olivera depreme kadar çok iyi futbol oynuyordu!

zaha-ziyech ikilisi bu hocanızın 10 maçını kurtardı!

yusuf alınırken burada tamda senin gibi scoutcular "bizi en çok heyecanlandıran transfer" diyırdu

miçö hocanızın özel isteği idi!!!!

YETER ARTIK!

Bir Galatasaraylı şu adamın değerini bilmiyorda yaşananları hak ediyordur!

Erden Timur İcardiyi alırken bizde Seferoviç var gerek yok diyen hocanızdı!

Bu takımın gerçek UR unu hala anlayamıyorsunuz!

Bu kadar zenginlik içinde bu adam bize rezillik yaşatıyor!

Oynattığı kötü futbol Erden Timuruda yedirtti!
2023-2024 sezonu şampiyon olmuşsak en büyük mimari okan buruktur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi gidin ucuzundan atletik 4-5 siyahi adam alın gelin. Zaten alacaklarınızda bunlardan iyi olmayacak.

Avrupa için Mertens ve Kaan yerine ilk 11e 2 transfer gerek.
Kaan orta sahayı geçmiyor, Mertens de fizikli adamlar karşısında eziliyor, geriye dönecek gücü de kalmamış artık. Bu ikisi yedek olunca Bats ve Jelert de oyuna girmez en azından. Birkaç da yedek alırlarsa belki bişeyler olur.

Allah bize ne kadar kötü hoca olduğunu aslında sadece kalite ile ilerlediğimizi ara ara böyle rezillikler yaşatarak gösteriyor

arkadaşlar bu adam gerçekten hoca değil

şaka gibi ama bugün artık bunu tescilledi ya

mağlubiyetlerde gelmeye başkar muhtemelen konya maçıyla birlikte başlar

10 gün içinde doğru hamleler yapılmazsa geçmiş olsun. Bu takımın en az 4 transfere ihtiyacı var. Fırsat transferi dangalaklığını da bıraksınlar. Belki 1 fırsat kovalanır da 4-5 fırsat kovalarsan yine bir tarafını avuçlarsın.

En sinir bozucu olanı bu olay göstere göstere geliyordu. Her maç sonu şampiyon olduk gibi konuşan Metin Öztürk. Transfer döneminin başına bir sürü eksiği tamamlamaları gerekirken gerim gerim gerinen Urfalı, ne iş yaptığı belli olmayan Kavukçu. Kendimizi dev aynasında görüyorduk, illa bunu yaşamak mı gerekiyordu arkadaş..

Karakullukçu'ya göre;

Aylardır Jonathan David'le sezon sonu sözleşmesi bitince free almak üzere ilgileniyormuşuz. Ancak bu daha çok Osimhen olmazsa B planıymış. FB de ilgileniyormuş kendisiyle.

Ancak son dönemde acaba Mikautadze'ye ayırdığımız ama alamadığımız bütçenin bir kısmını şimdiden Lille'e ödesek şimdiden alsak daha mı iyi olur diye bir fikir gelişmiş. Lille zaten bedava kaybetmek yerine ucuza ikna olur diyerek.

FB salça olacak olmasa aslında bedava J.David almak Osimhen'e 60-70m ödemekten çok daha mantıklı. Ama işi oraya bırakırsak bizim bu transfer beceriksiziyönetim varken ya FB alır ya başka takım girer araya...

Sizce David için atıyorum 10m falan ödeyip şimdiden alsak Osimhen'den vazgeçsek mantıklı olur mu? Ben çok soğuk değilim bu fikre.

Kutucu ön bölge için tek hamle olacak, kabullenmek gerek.

Emerson ve Skriniar ile tamamlayacağız ya da farklı isimler olur tabi bilinmez.

Kutucu ön bölge için tek hamle olacak, kabullenmek gerek.

Emerson ve Skriniar ile tamamlayacağız ya da farklı isimler olur tabi bilinmez.
Şuna fitim.

Adsız.webp

Allah bize ne kadar kötü hoca olduğunu aslında sadece kalite ile ilerlediğimizi ara ara böyle rezillikler yaşatarak gösteriyor

arkadaşlar bu adam gerçekten hoca değil

şaka gibi ama bugün artık bunu tescilledi ya

mağlubiyetlerde gelmeye başkar muhtemelen konya maçıyla birlikte başlar
Ya boş konuşma takımı şampiyon yapan bütün rekorları kıran okan hoca. Bunu rezil oyunculara rağmen yapıyor.
Okan hocayı eleştireceksen rezil transferden eleştir

Karakullukçu'ya göre;

Aylardır Jonathan David'le sezon sonu sözleşmesi bitince free almak üzere ilgileniyormuşuz. Ancak bu daha çok Osimhen olmazsa B planıymış. FB de ilgileniyormuş kendisiyle.

Ancak son dönemde acaba Mikautadze'ye ayırdığımız ama alamadığımız bütçenin bir kısmını şimdiden Lille'e ödesek şimdiden alsak daha mı iyi olur diye bir fikir gelişmiş. Lille zaten bedava kaybetmek yerine ucuza ikna olur diyerek.

FB salça olacak olmasa aslında bedava J.David almak Osimhen'e 60-70m ödemekten çok daha mantıklı. Ama işi oraya bırakırsak bizim bu transfer beceriksiziyönetim varken ya FB alır ya başka takım girer araya...

Sizce David için atıyorum 10m falan ödeyip şimdiden alsak Osimhen'den vazgeçsek mantıklı olur mu? Ben çok soğuk değilim bu fikre.
Olur. Osimhen burada kalsa da mutlu olamaz zaten teklifler geldikçe kafası karışır

Tahminim emerson-şikrinyar-ahmet kutucu gelir yeni transfer olarak. Sallai-emerson- şikrinyar Avrupa kadrosuna yazılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt