- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.062
- 6.838
Gormedim mesajiniBana niye inanmadın admirim, söylemiş idim :crushed: jsjsj
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gormedim mesajiniBana niye inanmadın admirim, söylemiş idim :crushed: jsjsj
2023-2024 sezonu şampiyon olmuşsak en büyük mimari okan buruktur.bu kötü oynatan hocanıza adam futbolcu yetiştiremedi!
olivera depreme kadar çok iyi futbol oynuyordu!
zaha-ziyech ikilisi bu hocanızın 10 maçını kurtardı!
yusuf alınırken burada tamda senin gibi scoutcular "bizi en çok heyecanlandıran transfer" diyırdu
miçö hocanızın özel isteği idi!!!!
YETER ARTIK!
Bir Galatasaraylı şu adamın değerini bilmiyorda yaşananları hak ediyordur!
Erden Timur İcardiyi alırken bizde Seferoviç var gerek yok diyen hocanızdı!
Bu takımın gerçek UR unu hala anlayamıyorsunuz!
Bu kadar zenginlik içinde bu adam bize rezillik yaşatıyor!
Oynattığı kötü futbol Erden Timuruda yedirtti!
O gün şampiyonluğu veririzDemirbay fbde 11 oynar yav
Berkan gibi yedek nerede bulacaksın yav![]()
Orta saha isteyenler sahaya 12 kişi mi çıkacaklar yavDemirbay fbde 11 oynar yav
maystro alak mıDemirbay fbde 11 oynar yav
Şuna fitim.Kutucu ön bölge için tek hamle olacak, kabullenmek gerek.
Emerson ve Skriniar ile tamamlayacağız ya da farklı isimler olur tabi bilinmez.
Ya boş konuşma takımı şampiyon yapan bütün rekorları kıran okan hoca. Bunu rezil oyunculara rağmen yapıyor.Allah bize ne kadar kötü hoca olduğunu aslında sadece kalite ile ilerlediğimizi ara ara böyle rezillikler yaşatarak gösteriyor
arkadaşlar bu adam gerçekten hoca değil
şaka gibi ama bugün artık bunu tescilledi ya
mağlubiyetlerde gelmeye başkar muhtemelen konya maçıyla birlikte başlar
Olur. Osimhen burada kalsa da mutlu olamaz zaten teklifler geldikçe kafası karışırKarakullukçu'ya göre;
Aylardır Jonathan David'le sezon sonu sözleşmesi bitince free almak üzere ilgileniyormuşuz. Ancak bu daha çok Osimhen olmazsa B planıymış. FB de ilgileniyormuş kendisiyle.
Ancak son dönemde acaba Mikautadze'ye ayırdığımız ama alamadığımız bütçenin bir kısmını şimdiden Lille'e ödesek şimdiden alsak daha mı iyi olur diye bir fikir gelişmiş. Lille zaten bedava kaybetmek yerine ucuza ikna olur diyerek.
FB salça olacak olmasa aslında bedava J.David almak Osimhen'e 60-70m ödemekten çok daha mantıklı. Ama işi oraya bırakırsak bizim bu transfer beceriksiziyönetim varken ya FB alır ya başka takım girer araya...
Sizce David için atıyorum 10m falan ödeyip şimdiden alsak Osimhen'den vazgeçsek mantıklı olur mu? Ben çok soğuk değilim bu fikre.