Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üçlü oynayacaklar carlosu göbeğe atacaklar sanırım. Her türlü taş gibi stoper hattı oluşturdular, ligin en az gol yiyen takımı olmalarına tağmen. Tabi carlosu biz alsak istemezdim o başka ama mourinhonun sisteminde iş yapar
Carlos la 3 4 yıl sözleşme yapmak enayilik

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocanın sisteminde, rakip elini kolunu sallayarak kolayca gol atıyor. Biz ise gol atacaz diye bir yerlerimizi yırtıyoruz. Bu yorucu kaotik futbol sisteminden vazgeçmeliyiz.
Katılıyorum. Bunu oynayacaksak da bölüm bölüm olmalı

Prime sergio ramos gelsin

bizim ligde hic bir stopere 25m vermem

aptallikdan birsey degil

25m verecen adam mac kazandircak
25 de gider maç kazandıracak adama verirler para sorunu yok ki adamlarda. He yanlış adamlara saçıyorlar paraları o başka. Maximin iyi söğüş oldu şimdi de talisca söğüş olacak bence

bütün gayeleri bizi y. rams parkta yenmeğe çalışmak
herif ne kadar parası varsa dökecek şu 2 haftada
bize, bu herifi g.t etmek düşüyor tabi takım salak hareketleri sürdürmezse
Okan hoca büyük maçlarda o tongaya düşmez, bı kere denedi 5 yedik , derbilerde Anadolu takımlarına karşı oynadığımız oyunu oynatmıyor, keşke alternatif sistemlerimiz de olsa oyun içinde

Konu ilk açıldığıda 7 transfer lazım dedim.

Örselediniz, t. geçtiniz, aşağıladınız. Geldiğimiz noktada 5 transfer konuşuluyor.

Olm futbolda bazı şeyleri görmek gerekiyor.
Kenardaki adam sahadaki her bireyi ırgat gibi kullanıyor. İki ver kaç yapayım rakibi kırayım yok.
Atak mı yiyoruz atıl kurt topu alacağız. Torreira saldır, barış saldır, davinson saldır.
Ulan 70 dakika atıl kurt futbolu mu oynanır. Bunu 1 0 dakika yaparsın yarım saat dinlenirsin savunma yaparsın sonra bir daha toplam 3 set maçın sonları da rakibi boğarsın. Her saldırmanın sonucu rakip kalede bitmeli ofsayttaski osimhen dışında top süren hariç 3. adam ceza sahasına girmiyor.

Allah aşkına bunun adı hangi tür futbol yav.

Saldır kontra ye saldır kontra ye savuştur ileriye at barış boğuş olum.
Dayı mertens oyun kursun sara ilepaslaşılsın, yunus yardıma gelsin. Sadece barış ile osimheni ceza sahasına sokarak ne olması bekleniyor ki. Sok 4 oyuncuyu içeri bak bakalım gol atmadan dönüyor musun.

Ayağı takoz oyuncular içerideki tek damı bulacak nişan alacak, ofsayttaysa da pozisyonu ve hızı ona göre ayarlayacak. Sonra bu oyuncu sende oynayacak. Ulan böyle herif var 300 milyonluk adı Valverde.

Elindeki adamlarla bu futbolu oynayamazsın algılayamadı gitti.

Herifler 4 dakika pas yaptılar. T. Geçtiğimiz a.ligi sonuncusu adamlar. Sen 10 saniyeden fazla topu tutabildiğin tek yer kendi yarı sahanda kaleciyle paslaşmaların.

Rezil futbolu bırakmadan daha çok cinnet geçiririz. Ulan korkmayıp atak yapan her takım bize 3 gol atar kimsenin savunma yapma gibi bir konusu yok.

Yok 3lü 5li tartışmasını da bırakın bu akşam golleri yerken oynadığımız oyun 3lüydü.
Teneke bağlayıp gönderdiğimiz köhn de bu kadar defans yapıyordu ki. Yazık yemin ederim şu oyuncu grubuna yazık.

Bu sene şampiyonluk çok önemli, havaları tamamen bozulacak, top artık yönetimde
koç gitsin istemiyordum bu seneye kadar ama bu sene de şampiyon olup gitmesini çok isterim bu toksik ortam bi nebze olsun azalır diye düşünüyorum bu durumun kimseye faydası yok iğrenç bir ortam var şuan rekabet değil bunun adı

Adamlar için sorun değil ki stopere 25 + 12 sıkıyor gidip üstüne ortasahaya da sıkabiliyorlar. Net olarak fb kadrosu önünüze geçiyor yönetim izlesin
Sadece onlar değil bizim içinde geçerli
Kadro olarak bizden üstün değiller onca oyuncu aldılar tüm sezonu 2 dede tadic ve dzekoyla götürüyorlar bu 2si olmasa 2 hafta içinde max havlu atarlar
Hala daha stoper alıyor mallar
Sadece tek kulvar lig olsa biz söke söke alırız ligi bu dar kadroyla ama uefa belası girdi birkere

fener maçına az kaldı her maçı kazanmak zorundayız o maç sezonun kaderini belirleyecek. konya macında musleraya full destek lazım gereksiz kaos yapılıyor

Acil olarak 7 transfer lazım.

Berke + Ahmet Kutucu = Jankat + 8 m euro
Skriniar = Beleş
Emerson = 2 m euro kiralama
Aral Şimşir = 5 m euro
Mikautadze/Gouri/X/Y/Z = 20 m euro
Maestro = 3 m euro

koç gitsin istemiyordum bu seneye kadar ama bu sene de şampiyon olup gitmesini çok isterim bu toksik ortam bi nebze olsun azalır diye düşünüyorum bu durumun kimseye faydası yok iğrenç bir ortam var şuan rekabet değil bunun adı

Rezil olarak şampiyonluk göremeden gitsin boşver

Berke
Emerson(1) - Sanchez(2) - Skriniar(3) - Jakobs(4)
Torreira(5) - Sara(6)
Barış - Mikautadze/Gouri/X/Y/Z(7) - Yunus
Osimhen(8)

Muslera(9)
Jelert(10)- Kaan - Abdülkerim - Eren Elmalı
Berkan - Maestro(11)
Sallai(12) - Ahmet Kutucu - Aral Şimşir
Batshuayi(13)

Jelert +Mertens(14) - TRİBÜN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt