Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim resmen 4 ayak üstü düştü, son dakika Osimhen fırsatı çıkmasa bambaşka şeyler konuşuyor olurduk, ki Osimhen sarhoşluguyla eksik olan kanat, ortasaha ve bekleri unuttu herkes

ya ne sarhoşluğu son 24 saatde aldık adamı
o araya birde burukun prensi sallaiyi sıkıştırdılar!

Galatasarayın futbol aklı pastacı gsyiad ve prensleri buruk şuan :)

vallah Galatasarayı bırakmaya ramak kaldı o derece tiksiniyorum herşeyden

göreceksiniz bu işin içinden aynen bjkde olduğu gibi komisyon işleride çıkacak!!!!!

Erden Timuru aforoz edenler boşuna etmedi!

o 10 milyonluk futbolcular boşuna alınmadı!

2 haftada nasil becerdik bütün olumlu havayi olumsuza cevirmeye. Inanilir gibi degil. Yalniz hem hatay hem kiev maci feci hakem hatalar var yine. Hatay macinin tümünde hakem hatalari vardi bugünkü hakemde facia. Sonucta hatayda ofsayt olmayan gol verilse birde bugün jelerte yapilan penalti verilse (cikan toptan gol var birde) simdi baska seyler konusuyor olurduk.

Kırmızı kartlar havada uçuştu ilginç bir Avrupa gecesi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar 10 senedir piyasada yok. Ne bir başarı ne bir CL katılımı. Hatta organik sponsorları bile yok. Her sezon transfer dönemlerinde kamyonla para harcıyorlar. Hiç bir mali denetim yok TFF tarafından. Tüm kurumlar senin aleyhinde bir şeyler kurgulama peşinde. Bu bir futbol mücadelesi falan değil, ideeolojik savaş gibi bir şeye dönüştü artık.

2 haftada nasil becerdik bütün olumlu havayi olumsuza cevirmeye. Inanilir gibi degil. Yalniz hem hatay hem kiev maci feci hakem hatalar var yine. Hatay macinin tümünde hakem hatalari vardi bugünkü hakemde facia. Sonucta hatayda ofsayt olmayan gol verilse birde bugün jelerte yapilan penalti verilse (cikan toptan gol var birde) simdi baska seyler konusuyor olurduk.
Göztepe ve Başakşehir maçları sinyal veriyordu transfer yapıp Hatayspor maçına gitmeliydik ama fırsat fırsat diyip sonunda da promosyonu elimize aldık.

Okan hocanın genç hoca olduğunu unutmamak lazım.Oyun anlayışında yanlışlık yok hücumu düşünen bir yapısı var.Yanlis olan kadro derinliği Avrupa için yeterli olmayışı ve rehavet.

2 senenin şampiyonu bu senenin de ligde ve avrupada namağlup takımının hocasının gönderileceğini düşünmek nasıl bir akıl tutulması ya. Çok hataları olmasına rağmen dediğinize kendiniz inanıyor musunuz?

Göztepe ve Başakşehir maçları sinyal veriyordu transfer yapıp Hatayspor maçına gitmeliydik ama fırsat fırsat diyip sonunda da promosyonu elimize aldık.
Iyide hatay bugünkü maci transfersizde atlatman lazim. Saranin sakatligi bizi perisan etti. Sokuk bi kupa maci nelere mal oldu.

ya ne sarhoşluğu son 24 saatde aldık adamı
o araya birde burukun prensi sallaiyi sıkıştırdılar!

Galatasarayın futbol aklı pastacı gsyiad ve prensleri buruk şuan :)

vallah Galatasarayı bırakmaya ramak kaldı o derece tiksiniyorum herşeyden

göreceksiniz bu işin içinden aynen bjkde olduğu gibi komisyon işleride çıkacak!!!!!

Erden Timuru aforoz edenler boşuna etmedi!

o 10 milyonluk futbolcular boşuna alınmadı!
Okan öyle bir konusiyonki sanki emre akbaba taylanla oynuyoruz , tmm eyvallah bizde memnun değiliz çoğu şeyden ama bu takım daha henüz hiç yenilmedi , övdüğün fb tam 5 defa yenildi , hakemler olmasa en az 16 puan fark vardı şimdi, Hatay ve bu akşamki rezalet geliyorum diyordu zaten , benim isyanım en az 3 oyuncu antrenmanlara katılmalıydı transfer sezonu açıldığı gün, yönetimin hocanın öyle bir derdi yok gibi görünüyor beni deli edende o

Iyide hatay bugünkü maci transfersizde atlatman lazim. Saranin sakatligi bizi perisan etti. Sokuk bi kupa maci nelere mal oldu.
Sara nın da kötü oynama hakkı vardır. Bu durumu tek bir oyuncu üzerinden okumak doğru değil. Rakip Hatay ve DK ise hele hiç değil.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Totnım'ı ezerken yoksunuz. Fb'yi depte 3'lerken yoksunuz.
En ufak bir yağmurda tırtıl gibi ortaya çıkıyorsunuz.
Bugün de pozitif olma üstat yav. Hatay maçı tokadı hakediyorduk bugün neyi hakettik.

Sassy Ice Cube GIF by Team Coco

Totnım'ı ezerken yoksunuz. Fb'yi depte 3'lerken yoksunuz.
En ufak bir yağmurda tırtıl gibi ortaya çıkıyorsunuz.

Yav şöyle şeyler yazıp milleti daha fazla delirtmeyin şu takıma fener puan verseydi zevkten 4 köşe olurdun ama dimi bu taraftar doğruyla yanlışı her zaman ayırt etmiştir fener taraftarıyla karıştırma Galatasaray taraftarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt