Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftar çok garip son bir kac maçtır kötü oynuyoruz buraya kadar hem fikiriz ama kimisi fb Pavlovice para bayılıyor diye Uefa Avrupa ligi alir demiş kimisi 6 puan önde olduğumuz halde fb yi şampiyon ilan etmiş kimisi lige asilalim demiş.Bugun biz mağlup olmadık berabere kaldık bu seneki kronik rahatsızlığı mız skoru koruyamamiz.Karalar bagliyacak bir durum yok ortada.Suan Avrupa Ligi'nde en çok gol atan takımız takımın gol problemi yok takım savunmamiz da sıkıntı var bu da çözülmeyecek bir durum değil.Ama kötü olan şey taraftarlar bazı şeyleri de gormezden geliyor fb yi deplasman da 3 leyen Tottenhami yenen de bu takım.Bunu yazmamın sebebi hatalarımızı örtmek için değil biz kazandığımız da da bu problemler vardı.Ve 4-5 tane net transfer yapmazsak duzelmezde.

1 hoca
1 kaleci
1 sağbek
1 solbek
2 stoper
2 ortasaha
2 kanat
1 10 no
1 forvet
1 Erden Timur

lazım bu takıma

sametim hocada uzlaşamayız seninle sen yabancı önereceksin şimdi benim katılmam zor o işe. Ben Buruk sonrası Arda Turan'cıyım. Arda hem lig hem avrupa için bir şeyler vaadediyor. Okana göre daha zeki bir çocuk. Olaylara düz bakmıyor düz yaklaşmıyor analiz edebiliyor. Onun defosu da işte tecrübe ve sinirlerine hakim olamayışı. Yine de riskine girilir.

Bizim taraftar çok garip son bir kac maçtır kötü oynuyoruz buraya kadar hem fikiriz ama kimisi fb Pavlovice para bayılıyor diye Uefa Avrupa ligi alir demiş kimisi 6 puan önde olduğumuz halde fb yi şampiyon ilan etmiş kimisi lige asilalim demiş.Bugun biz mağlup olmadık berabere kaldık bu seneki kronik rahatsızlığı mız skoru koruyamamiz.Karalar bagliyacak bir durum yok ortada.Suan Avrupa Ligi'nde en çok gol atan takımız takımın gol problemi yok takım savunmamiz da sıkıntı var bu da çözülmeyecek bir durum değil.Ama kötü olan şey taraftarlar bazı şeyleri de gormezden geliyor fb yi deplasman da 3 leyen Tottenhami yenen de bu takım.Bunu yazmamın sebebi hatalarımızı örtmek için değil biz kazandığımız da da bu problemler vardı.Ve 4-5 tane net transfer yapmazsak duzelmezde.

ne kimisi ya hepsini ben dedim

Bu takima 2 tane ortasaha alsak az gelir ama bizde bir tane almak icin bile girisim yok.

50 maçı aynı kadroyla oynayamazsın. Maçlar bitmiyor, eldeki maçları da veriyorsun işte. Şu rezilliklerin haddi hesabı yok. Herkesin akıllanması için yine 5 mi yememiz gerekiyor?

Bu adamı birde beğenmiyorlar Kaan Ayhan'ın bek oynadığı yerde bu adam gözüme Boey gibi geliyor.
Adama Sabri muamelesi yapılıyor ama Tottenham Barcelona Milan gibi kulüpler oynamak Brezilya milli takımında 2023 e kadar oynamak tesadüf değildir diye düşünüyorum.26 yaşında belli bir kalitesi olduğu dusuncesindeyim.

Okan hoca samp yapsin sonra buyuk temizlik gerekicek kadroya

Bu arada muhtemelen Konya maçına kadar Ahmet+Emerson KAP gelir. Skriniar işi bir tık uzar gibi geliyor bu kota muhabbetine.

Adama Sabri muamelesi yapılıyor ama Tottenham Barcelona Milan gibi kulüpler oynamak Brezilya milli takımında 2023 e kadar oynamak tesadüf değildir diye düşünüyorum.26 yaşında belli bir kalitesi olduğu dusuncesindeyim.
Sanchez'e de kazma diyorlardı gelsin Emerson aslanım benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt