Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nolacak halimiz recephocaya ana avrat sövüyolar suan benfica forumunda
Muslera mümkün değil kesilmez en iyimser çözüm rakibe 0 isabetli şut imkanı vermek olur.Tez zamanda kadroyu şöyle görmemiz gerek artık
Günay
Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
Gabri-Lucas
Barış-Ahmet-Yunus
Osi
Michy-Sallai-Dries-Elias-Berkan-Demirbay
ile en azından yedekler de dengeli olur, rotasyon zenginleşmiş olur. Bu üç hamle acil gerçekleşmeli.
Kutucu, Mertens rolünde oynayabilir miTez zamanda kadroyu şöyle görmemiz gerek artık
Günay
Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
Gabri-Lucas
Barış-Ahmet-Yunus
Osi
Michy-Sallai-Dries-Elias-Berkan-Demirbay
ile en azından yedekler de dengeli olur, rotasyon zenginleşmiş olur. Bu üç hamle acil gerçekleşmeli.
Bu herif bütün sorun tümüyle defanstta zannediyor senin orta sahana ortada sıçan oynatiyorlar adamlar devamlı sağlarından geliyor Yunus geri gelmiyor sadece izliyor. Jelerti koy oraya. Kapat orayı ama nerde bunda o dusunce golleri yedi rahatlamıştır. Bence hoşuna gidiyorOnu yazdim zaten ama bi kac transferle hoca bile önüne gecemez bu isin. Kadro cok saglam bi kac takviye lazim sadece. En önemli nokta aslinda orta sahamiz. Herkes stoperlere saldiriyor ama adamlarda ne yapsin rakip iki pasla stoperin karsinda.
Oynar ama bence 3-5-1-1 oynamalıyız.Kutucu, Mertens rolünde oynayabilir mi
Eyübün kadroya baktınmı hiçeyübü sana verelim küme düşürürsün kanks iyi gidiyor gayet. Başarılı. Lige bu sene çıkmış takım 5.sırada daha ne yapabilirdi max yani. Gerets, Don carlo yakınca karizma diyorsun arda yakınca batıyor olmaz Sametimm..
4-4-2 Tarzı bir sisteme geçeceğizdir Kutucu ile, Kutucu-Osi çift forvet düşünebiliriz.Kutucu, Mertens rolünde oynayabilir mi
Üzülerek katiliyorumajax maçında kaana 1 kırmızı yazıyorum
apodan hatalı bir gol yedirecek yazıyorum
musdansa yanlış bir pas sonucu gol yedirecek yazoyorum
maçın son 30 dakikası torreirayı çıkarıp batshuayi sokan bir okan buruk panik değişikliği görüyorum ordanda bir 2 gol yaz
osimhen bir tane yazar gibi
maç 4-1 biter ÇOK NET
hocaya ana avrat sövüyolar suan benfica forumunda
Üzülerek katiliyorum
radikal kararlar alınmazsa takım dikiş tutmazNolacak halimiz recep
hayır 4-2de kerem cıktı sonra golleri yedilerKereme sövmüyorlar mı