Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tez zamanda kadroyu şöyle görmemiz gerek artık

Günay
Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
Gabri-Lucas
Barış-Ahmet-Yunus
Osi

Michy-Sallai-Dries-Elias-Berkan-Demirbay
ile en azından yedekler de dengeli olur, rotasyon zenginleşmiş olur. Bu üç hamle acil gerçekleşmeli.

A.ligi diye hala hayal satmayı bıraksınlar.

Siz de bir zahmet yemeyin. İcardiyi kaybettiğimiz gün o iş bitti zaten.

Dün full yedeklerele çıkalım sallayalım kupayı dedim. Bugün as adamlarla çıkıp 3-1'den maçı verdi herifler. Bunu da atağa çıkmaya cesaret edemeyen adamlara karşı sen verdin, sen cesaretlendirdin.

Her kırılma dakikalarında bir tanesi şoparlaşmak için ortaya çıkıyor.
Deliriyorum.
Herif kafanın üstündeki topa ayakla vuruyor sen eğiliyorsun yav düşündükçe deliriyorum.

Günay
Gabri-Lucas
Barış-Ahmet-Yunus
Osi

ile en azından yedekler de dengeli olur, rotasyon zenginleşmiş olur. Bu üç hamle acil gerçekleşmeli.
Muslera mümkün değil kesilmez en iyimser çözüm rakibe 0 isabetli şut imkanı vermek olur.

Artık öyle bir kadro kurmak keyfi değil zorunluluk oldu.

ajax maçında kaana 1 kırmızı yazıyorum
apodan hatalı bir gol yedirecek yazıyorum
musdansa yanlış bir pas sonucu gol yedirecek yazoyorum
maçın son 30 dakikası torreirayı çıkarıp batshuayi sokan bir okan buruk panik değişikliği görüyorum ordanda bir 2 gol yaz

osimhen bir tane yazar gibi

maç 4-1 biter ÇOK NET

Günay
Gabri-Lucas
Barış-Ahmet-Yunus
Osi

Kutucu, Mertens rolünde oynayabilir mi

Takımın defansı ile hücumu arasındaki mesafe 60mt'ye çıktı hoca orta saha almazsa sezon çöpe gidecek.

Onu yazdim zaten ama bi kac transferle hoca bile önüne gecemez bu isin. Kadro cok saglam bi kac takviye lazim sadece. En önemli nokta aslinda orta sahamiz. Herkes stoperlere saldiriyor ama adamlarda ne yapsin rakip iki pasla stoperin karsinda.
Bu herif bütün sorun tümüyle defanstta zannediyor senin orta sahana ortada sıçan oynatiyorlar adamlar devamlı sağlarından geliyor Yunus geri gelmiyor sadece izliyor. Jelerti koy oraya. Kapat orayı ama nerde bunda o dusunce golleri yedi rahatlamıştır. Bence hoşuna gidiyor

eyübü sana verelim küme düşürürsün kanks iyi gidiyor gayet. Başarılı. Lige bu sene çıkmış takım 5.sırada daha ne yapabilirdi max yani. Gerets, Don carlo yakınca karizma diyorsun arda yakınca batıyor olmaz Sametimm..
Eyübün kadroya baktınmı hiç

Bizim dubua miçö,fbli berke,thiam shelvey,defansta claro gibi bir kalite,bjkli dorukhanla tayfun,halil akbunar yine bizim akbaba falan oynuyo başaktan bile iyi kadrosu,hatta gedsonla rafayı çıkar bjkden de iyi

Samsun transfer yapmadı ama adamlar sağlam oyun oynuyo eyüpte sağlam bir oyun göremedim ben

Sağlam oyundan kastım oyun kimliği

ajax maçında kaana 1 kırmızı yazıyorum
apodan hatalı bir gol yedirecek yazıyorum
musdansa yanlış bir pas sonucu gol yedirecek yazoyorum
maçın son 30 dakikası torreirayı çıkarıp batshuayi sokan bir okan buruk panik değişikliği görüyorum ordanda bir 2 gol yaz

osimhen bir tane yazar gibi

maç 4-1 biter ÇOK NET
Üzülerek katiliyorum

Ahmet geldiği gibi takımın açık ara en bitirici oyuncusu olacak umarım bizimkilerden kazmalık bulaşmaz.

Bugün Jelert, Yusuf ve Nelsson ile de oynasaydık Dinamo maçı en kötü yine böyle biterdi. Okan hoca denemeyide sevmiyor. Gelen adapte olana kadar hoca oynatana kadar sezonun sonu gelecek. Yine geç kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt