Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 8'e kalamazsak onunda iyi tarafından bakalım play off oynarsak fener maçından önce iç sahada oynayacağız bir an önce elenip yolumuza bakalım.

Mart-Nisan-Mayıs 14-15 oyuncuyla götürüp işi bitirelim.

Karamsar değilim, defansif şapşallığımız bir şey vadetmiyor mesele bu. Kiev 3 Atıyor ise Ajax daha mı az atabilir, kaldı ki Hollanda ekipleri hücum yönünden bize çok ters. Lig için karamsar değilim zira seviye belli, Okan hocanında Avrupa nezdinde seviyesi belli bunu net şekilde gözlemliyoruz.

Saygılarımla, iyi forumlar üstad.
Temennimiz bizi sasirtmasi. Ins geceriz.

Bu herif bütün sorun tümüyle defanstta zannediyor senin orta sahana ortada sıçan oynatiyorlar adamlar devamlı sağlarından geliyor Yunus geri gelmiyor sadece izliyor. Jelerti koy oraya. Kapat orayı ama nerde bunda o dusunce golleri yedi rahatlamıştır. Bence hoşuna gidiyor
Ordan geldiklerinide görmeli artik takimin t.d. olarak.

orada moderatörüz
Mustafa İnaç

Tez zamanda kadroyu şöyle görmemiz gerek artık

Günay
Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
Gabri-Lucas
Barış-Ahmet-Yunus
Osi

Michy-Sallai-Dries-Elias-Berkan-Demirbay
ile en azından yedekler de dengeli olur, rotasyon zenginleşmiş olur. Bu üç hamle acil gerçekleşmeli.
Ahmetten forvet arkasi olmaz bence ahbert

Sanchez'in sağ tarafında Kaan, önünde Demirbay, arkasında Muslera var akıl sağlığını yitirmesi en fazla 2 maç sürer transferi yaptık yaptık yoksa Sanchez'i de kaybederiz.

Takımdaki mevcut 3 bek oyuncusundan kurtulmamız gerekiyor. Bir adam kafasına doğru gelen topta kafasını niye eğer lan. Bak artık niye zıplamadın ayağını uzatmadında da değilim beklentimi 0'a düşürmüş durumdayım. Düm düz ceza sahası içindesin kaleye 2 metre var yok, 1.70-80 arası boylarındasın top senin kafana geliyor yav çarpı dışarı doğru gidecek.
Duba, 1.80 dubayı sabit bırak aynı mesele. Arkanda adam var kafanı eğiyorsun.
Ben çıkamıyorum bak o pozisyondan.

Yakobs denen teneke kadro dışı bırakılmalı.

bu arada bugün topun arkasına geçtiğimiz sekanslar çok komikti 😂

yemin ederim 3. ligde ki yakımlar daha iyi duruyor topun arkasında

bir ara sinir krizi geçirdim berkanla torreirayı paslarla 2 dakika içinde 10 kere filan çapraza yatırdıklarında
gram ne yapacağını bilmiyordu ikisi!

komikdi

Eyübün kadroya baktınmı hiç

Bizim dubua miçö,fbli berke,thiam shelvey,defansta claro gibi bir kalite,bjkli dorukhanla tayfun,halil akbunar yine bizim akbaba falan oynuyo başaktan bile iyi kadrosu,hatta gedsonla rafayı çıkar bjkden de iyi

Samsun transfer yapmadı ama adamlar sağlam oyun oynuyo eyüpte sağlam bir oyun göremedim ben

Sağlam oyundan kastım oyun kimliği
bence iyi değil eyoub un kadro şakasız. Bunak dolu. Melih, Berke ile Ahmet fark yaratıyor sadece onları da Arda dokunuşları yüceltti. Sende önyargı var biraz o yüzden uzlaşmak zor başta demiştim.

Samsun ve Göztepe seneye şampiyonluğa oynayacak ikisi de. Arda 1 sene daha kalırsa Eyüp'te onlarda oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt