Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temennimiz bizi sasirtmasi. Ins geceriz.Karamsar değilim, defansif şapşallığımız bir şey vadetmiyor mesele bu. Kiev 3 Atıyor ise Ajax daha mı az atabilir, kaldı ki Hollanda ekipleri hücum yönünden bize çok ters. Lig için karamsar değilim zira seviye belli, Okan hocanında Avrupa nezdinde seviyesi belli bunu net şekilde gözlemliyoruz.
Saygılarımla, iyi forumlar üstad.
hayır 4-2de kerem cıktı sonra golleri yediler
kerem yerine giren di mariaya sövüyorlar
hocayada keremi cıkardıgı icin sövüyorlar
orada moderatörüzSonunda üyelik aldın demek ha
Seni gidi ruh hastası
Adam hücumdaki herkesi çıkardı ileride ihtiyar di maria'yi tuttu takımı geriye çekti gel Barça bana sapla dedi. Bir yerden tanıdık geliyor.hocaya ana avrat sövüyolar suan benfica forumunda
Peki Kutucu ver kaç yapabilir mi, ince pas var mı?4-4-2 Tarzı bir sisteme geçeceğizdir Kutucu ile, Kutucu-Osi çift forvet düşünebiliriz.
Ordan geldiklerinide görmeli artik takimin t.d. olarak.Bu herif bütün sorun tümüyle defanstta zannediyor senin orta sahana ortada sıçan oynatiyorlar adamlar devamlı sağlarından geliyor Yunus geri gelmiyor sadece izliyor. Jelerti koy oraya. Kapat orayı ama nerde bunda o dusunce golleri yedi rahatlamıştır. Bence hoşuna gidiyor
orada moderatörüz
Ahmetten forvet arkasi olmaz bence ahbertTez zamanda kadroyu şöyle görmemiz gerek artık
Günay
Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
Gabri-Lucas
Barış-Ahmet-Yunus
Osi
Michy-Sallai-Dries-Elias-Berkan-Demirbay
ile en azından yedekler de dengeli olur, rotasyon zenginleşmiş olur. Bu üç hamle acil gerçekleşmeli.
4-4-2'nin Necatisi olarak kullanacaz her türlü olur.Ahmetten forvet arkasi olmaz bence ahbert
Hepimizin öyle üstad, umarım ilk 8'e kalırız tabi ki, Ajaxı yenmek çok iyi olur.Temennimiz bizi sasirtmasi. Ins geceriz.

bence iyi değil eyoub un kadro şakasız. Bunak dolu. Melih, Berke ile Ahmet fark yaratıyor sadece onları da Arda dokunuşları yüceltti. Sende önyargı var biraz o yüzden uzlaşmak zor başta demiştim.Eyübün kadroya baktınmı hiç
Bizim dubua miçö,fbli berke,thiam shelvey,defansta claro gibi bir kalite,bjkli dorukhanla tayfun,halil akbunar yine bizim akbaba falan oynuyo başaktan bile iyi kadrosu,hatta gedsonla rafayı çıkar bjkden de iyi
Samsun transfer yapmadı ama adamlar sağlam oyun oynuyo eyüpte sağlam bir oyun göremedim ben
Sağlam oyundan kastım oyun kimliği
Keyiflendik vallaHull citye vurmuşlar
Nasıl canım rahatladı