Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus denen eleman ısrarla bazı oyunculara pas atmıyor.
Benfica falan bunun peşindeyse 15e falan saplayıp geçin abicim hiç arkasına bile bakmayın.
Bugün batsuhayinin önüne atmadı gitti osimhene atti topu. Kaleci ile karşı karşıya kalacakti

Şu buçuklu veya 55 mevkide birden oynayan adamları geçin. Bize artık sağ bek ve emekli olmasına bir kaç ay kalmış Mertens'ten yükü alıp ilk 11'e girecek bir adam şart. Barış ve Yunus çıkmadan oynuyor. Ahmed yetmez, bir yabancı kanat daha alınmalı. Osimhen'in arkasındaki adamlar gole kaç maçtır çok uzak, 25 maçın hepsini aynı adamlarla oynaya oynaya fizik olarak aşırı düşürdük bunları.

Mertens dedem artık rotasyona bize acil 9.5 lazım Konyaspor maçında dedem dinlensin Osimhen'de bi gençleşsin şöyle bi rahatlasın.

Emerson beğenmeyenlere Kaan'ı takdim edelim.

Mertens dedem artık rotasyona bize acil 9.5 lazım Konyaspor maçında dedem dinlensin Osimhen'de bi gençleşsin şöyle bi rahatlasın.
Kutucu Konya'ya yetişir mi acaba ya, bugün yanı çarşamba açıklansa perşembe idman olsa olur sanki, alo yönetim uyuma @DursunÖzbek sjsjsj

bize kanat oyuncusu da lazım. hiç gündem olmadı ama
yunus son maçlarda kötü ama alamıyoruz oyundan. yerine girecek adam yok.
aslında oyuncuyu 1-2 maç dinlendirsek nefeslenip düzelecek belki de.
ya da bugün barış bir ara kırmızı görecek gibiydi ama çıkarma ihtimalini düşünemedik bile.
işin komik tarafı yazın oğuz'u alamadığımızda zaten rotasyon kalabalık diyordu hoca. kerem, zaha, tete gitti, ziyech infilak etti. sallai de kazma çıkınca iki kanatta sadece iki adama sıkıştık.
ahmed kutucu kanatta forma giyiyor ama kanat gibi oynamıyor. bize kanat gibi kanat lazım.
mesela 17-18 sezonunda gomis'i besleyen rodrigues gibi.

Bende o yüzden çok üzülmedim böyle bir şok yaşanması gerekiyordu bazı puan kayıpları hayırlıdır.
Aynen , namağlup gitmemize rağmen kadro eksik yan çok , bunlar "nagmalup devam ediyoruz demekki bu kadro yeterli" deyip yalandan 1-2 transferle dönemi kapatırlardı ama şimdi işin ciddiyetini daha çok anlamışlardır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt