- 6 Eylül 2014
- 95.395
- 65.905
- 4.608
Konya macindada yaşarsak combo olur hayırlısı derizTek kesmiyor duble ve sek lazımdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya macindada yaşarsak combo olur hayırlısı derizTek kesmiyor duble ve sek lazımdı.
Daha ne kadar delireyim ki. Uefayı bırakalı çok uzun zaman oldu. Lig benim için bu sene daha önemli hale geldi ucunda bazı ucubelere kol gibi geçirme ve net 40 milyon euroluk 8 maçlık bir paket var.bugün yeteri kdr yükselmedin lan.
1 kabulleniş görüyorum sende
kaderci insanları severim
Konya maçında puan kaybı direk şok etkisi artık Mika için 25-30 peşin verir hale geliriz.Konya macindada yaşarsak combo olur hayırlısı deriz
Ne 5'i kardeşim 7 transfer lazım.
Yaniliyorsun basindaki adam bütün sorunun defanstta olduğunu zannediyor. Takım savunmasi berbat onu goremiyor. O yüzden hicbirsey degismeyecek. Ligde kor topal yine şampiyon olabilrsin Avrupa Okan hocaya göre degilAynen , namağlup gitmemize rağmen kadro eksik yan çok , bunlar "nagmalup devam ediyoruz demekki bu kadro yeterli" deyip yalandan 1-2 transferle dönemi kapatırlardı ama şimdi işin ciddiyetini daha çok anlamışlardır diye düşünüyorum.
Zaten sorun burada Allaha emanet gittik son Göztepe ve Başak maçları takım transfer diye anırıyordu bende anıyordum ama yapmadılar.Aynen , namağlup gitmemize rağmen kadro eksik yan çok , bunlar "nagmalup devam ediyoruz demekki bu kadro yeterli" deyip yalandan 1-2 transferle dönemi kapatırlardı ama şimdi işin ciddiyetini daha çok anlamışlardır diye düşünüyorum.
DurKonya macindada yaşarsak combo olur hayırlısı deriz
O herifi alacağına cherkiyi alKonya maçında puan kaybı direk şok etkisi artık Mika için 25-30 peşin verir hale geliriz.
Başka bir pozisyoda da jelert boşken ısrarla atmadı yine.Bugün batsuhayinin önüne atmadı gitti osimhene atti topu. Kaleci ile karşı karşıya kalacakti
Görmek zorundaYaniliyorsun basindaki adam bütün sorunun defanstta olduğunu zannediyor. Takım savunmasi berbat onu goremiyor. O yüzden hicbirsey degismeyecek. Ligde kor topal yine şampiyon olabilrsin Avrupa Okan hocaya göre degil
Cherki geliyorum desin serbest kalma maddesi 21 m euro'yu geçtim 25 m euro verip alsınlar tek kelime etmem.O herifi alacağına cherkiyi al
Ndombele Inter de oynamadı Napoli de oynadı Ndombele kilo problemi olduğu belliydi.Sorun mentaldi onda.Emersonun konusu mental olarak değil daha çok kalite olarak konuşuluyor bence bambaşka konular.Ndombele de tottenham inter'de oynadı Fransa milli takımının as oyuncularındandı 27 yaşında bize geldi. Ndombele napti peki bizde?
elon musk gercekten nazi mı cıktı @Okan Mason
Sözleşme uzatırlar yakındaYaw bu berkana bitmeyen sözleşme mi yapmışlar, şimdi aklıma geldi bu adam bir ara baska takımada transfer oldu döndü geldi aradan yıllar geçti bu adam hep bizde