Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün yeteri kdr yükselmedin lan.

1 kabulleniş görüyorum sende

kaderci insanları severim
Daha ne kadar delireyim ki. Uefayı bırakalı çok uzun zaman oldu. Lig benim için bu sene daha önemli hale geldi ucunda bazı ucubelere kol gibi geçirme ve net 40 milyon euroluk 8 maçlık bir paket var.

Keşke saplasalardı da bu rüyadan uyansaydık.

Herkes hala yok namağlup takımız muhabbetinde duruyor. Kiev saplasaydı çok sağlam bir soğuk duş olacaktı buna üzülüyorum.
Burası olmasa haftaya 2 maçlık mal gibi yorulmaya gireceğiz. Yetmeyecek orayı da ciddiye alıp kazara atlasan şuan yarıştığın saçma salak kayıplar vermesen 7 sıra altında olacak olanlardan biriyle kapışacağız.

10 kişilik takımın uefada ilerleme şansı da yok. Bence okan da çoktan feda etti de bunu ince ince işliyor anlayamıyoruz bende.

Arada garabete de düşüyorum yalan yok.

Asker oyuncu almayın,mevkisiz oyuncu almayın. Bı adam kanat ise kanattir, stoper ise stoper'dir. Yeter ulan farklı mevkiler'de adam izlemekten gına geldi herkes kendi yerinde oynasin kardeşim 😀

Aynen , namağlup gitmemize rağmen kadro eksik yan çok , bunlar "nagmalup devam ediyoruz demekki bu kadro yeterli" deyip yalandan 1-2 transferle dönemi kapatırlardı ama şimdi işin ciddiyetini daha çok anlamışlardır diye düşünüyorum.
Yaniliyorsun basindaki adam bütün sorunun defanstta olduğunu zannediyor. Takım savunmasi berbat onu goremiyor. O yüzden hicbirsey degismeyecek. Ligde kor topal yine şampiyon olabilrsin Avrupa Okan hocaya göre degil

Aynen , namağlup gitmemize rağmen kadro eksik yan çok , bunlar "nagmalup devam ediyoruz demekki bu kadro yeterli" deyip yalandan 1-2 transferle dönemi kapatırlardı ama şimdi işin ciddiyetini daha çok anlamışlardır diye düşünüyorum.
Zaten sorun burada Allaha emanet gittik son Göztepe ve Başak maçları takım transfer diye anırıyordu bende anıyordum ama yapmadılar.

Ndombele de tottenham inter'de oynadı Fransa milli takımının as oyuncularındandı 27 yaşında bize geldi. Ndombele napti peki bizde?
Ndombele Inter de oynamadı Napoli de oynadı Ndombele kilo problemi olduğu belliydi.Sorun mentaldi onda.Emersonun konusu mental olarak değil daha çok kalite olarak konuşuluyor bence bambaşka konular.

Mümkün değil bu halde

images (94).webp

Yaw bu berkana bitmeyen sözleşme mi yapmışlar, şimdi aklıma geldi bu adam bir ara baska takımada transfer oldu döndü geldi aradan yıllar geçti bu adam hep bizde

Bu arada şaka geliyor da kulübeden katkıyı 3 aydır alamıyoruz. O zaman Terim hocamın sözü akıllara gelmeli.

Değişerek gelişmek gerekiyor.
Bats denilen adamın bizdeki kariyeri bitti. Demirbayın bitti.
Bu hoca varken jelert ve yusufun kariyeri de bitti.
Bu heriflerin bu dakikadan sonra durmasının ciddi anlamda gereği yok.
Teklif geldiğinde yok gönderiyorum diyen adamı da yazın şampiyonluk sonrası net kovarım. Bu konuda da ciddiyim. Şampiyon olunan akşam parasını verip net kovarım.

Herif istifçi gibi davranıyor ne kullanabiliyor ne gitmeleri için çabalıyor. Az bunlar gitsin denildiğinde hemen bunlara sarılıyor.

Karşıma alıp şu derece konuşasım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt