Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedik abi dünkü maçta zaha ziyech olsa kaybetmezdik bu ikisi çok iyi oyuncu olduğu için değil yunus ve barış bitik olduğu için herifler bitti artık kondisyon bitti iksiindede en az 3/4 maç rotasyona girmeliler kutucu ve sallai kanat oynamalı Torreira yedeğine lemina alınmalı veya muadili bi 2-3 maçta o dinlenmeli muslerada gelirsek 10 senenin hatrı 3 maçmış yazık oldu dahada sahaya çıkmaz o adam

Volkan dan ben de bir sürpriz bekliyorum. Bodrum açıkçası oyununa göre az puan topladı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umarım volkan ayrılır fb maçına kadar yaw. şöyle anti-fb bir hoca gelirse kaymak olur. gerçi bodrum'un başkanı koç'un elemanıydı galiba...

Sağ beki çözersek Kaan'ı ortada oynatma durumuna da geliriz stoperden daha önemli şimdilik.

umarım volkan ayrılır fb maçına kadar yaw. şöyle anti-fb bir hoca gelirse kaymak olur. gerçi bodrum'un başkanı koç'un elemanıydı galiba...
Başkan olayı doğru. Volkan yatmaz bence fb ye gücü yeter yetmez bilmem ama kariyeri için iyi olmaz o kadar aptal bi adam değil. Hem durumları baya kritik öyle bi lüksü olmaz.

yok be abi el şeyinden bişey beklemeye gerek yok az önce yazdığı uzun postu okudum anca 4-5 kondisyonu yüksek adam gelirse toparlar takım yunus barış falan dinlenmeli torda aynı şekilde rotasyon olmalı başka türlü bu cendereyi aşamayız takım yorgun

Mertensde yedekten öteye gitmemeli Ahmet kutucu banko oynamalı Mertens yerine mertensin düşüşü saranın olmayışı hepsi etken

Tamam da ne zaman gelcek. Hadi lan Endur dön köyüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt