Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır mafya olucam ,Gökhan Royal diyebilir miyim sana üstad
Bardhi Bodrum da
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedik abi dünkü maçta zaha ziyech olsa kaybetmezdik bu ikisi çok iyi oyuncu olduğu için değil yunus ve barış bitik olduğu için herifler bitti artık kondisyon bitti iksiindede en az 3/4 maç rotasyona girmeliler kutucu ve sallai kanat oynamalı Torreira yedeğine lemina alınmalı veya muadili bi 2-3 maçta o dinlenmeli muslerada gelirsek 10 senenin hatrı 3 maçmış yazık oldu dahada sahaya çıkmaz o adamHarbi rezillik
güzel.Bardhi Bodrum da
Ee belki fenerle eslescez onda da yedeklerle çık mi diceksin daha rakip takımı görmeden 1 ay önceden elestiri yapmak ne kadar komikTam derbi öncesi play off oynamak en büyük rezillik olacak ,hocada gider o maçta tam kadro oynatır takimi
Volkan dan ben de bir sürpriz bekliyorum. Bodrum açıkçası oyununa göre az puan topladı.güzel.
fb'in deplasmanda oynayacağı bir heyet. güçlenmesi işimize gelir.
umarım volkan ayrılır fb maçına kadar yaw. şöyle anti-fb bir hoca gelirse kaymak olur. gerçi bodrum'un başkanı koç'un elemanıydı galiba...Volkan dan ben de bir sürpriz bekliyorum. Bodrum açıkçası oyununa göre az puan topladı.
Başkan olayı doğru. Volkan yatmaz bence fb ye gücü yeter yetmez bilmem ama kariyeri için iyi olmaz o kadar aptal bi adam değil. Hem durumları baya kritik öyle bi lüksü olmaz.umarım volkan ayrılır fb maçına kadar yaw. şöyle anti-fb bir hoca gelirse kaymak olur. gerçi bodrum'un başkanı koç'un elemanıydı galiba...
Gökenim biraz da tahin koysak, en azından banardıkHayır mafya olucam ,
adımı Sedat Pekmez yapıcam amcaoğlu
yok be abi el şeyinden bişey beklemeye gerek yok az önce yazdığı uzun postu okudum anca 4-5 kondisyonu yüksek adam gelirse toparlar takım yunus barış falan dinlenmeli torda aynı şekilde rotasyon olmalı başka türlü bu cendereyi aşamayız takım yorgunumarım volkan ayrılır fb maçına kadar yaw. şöyle anti-fb bir hoca gelirse kaymak olur. gerçi bodrum'un başkanı koç'un elemanıydı galiba...
Kaan çok ağır oyuncu, sanki kafada futbolu da yavaş yavaş bırakıyor gibime geliyor. Bence Kaan için çok da hesap yapmamak gerek.Sağ beki çözersek Kaan'ı ortada oynatma durumuna da geliriz stoperden daha önemli şimdilik.